Fire stadier af varme

December 12

Nogle centrale air hjem komfort opvarmning og afkøling enheder levere fire-trins varme og to-trins køling. En digital termostat kontrol temperatur, fugt niveauer og indendørs luftkvalitet fra et enkelt sted i hjemmet. Tvunget luft ovne varme typisk et hjem i en enkelt fase. Teknologiske fremskridt har gjort hjem mere komfortabelt at leve året rundt. Med en højere anskaffelsespris end en enkelt fase enhed har de potentiale til at spare dig tid, penge og bekymringer i det lange løb.

Temperaturkontrol

Fire-trins opvarmning enheder og styre enheder fornemme udendørs temperatur og beslutte, om at opvarme eller afkøle hjem baseret på temperatur udenfor. Indendørs temperatursensorer tillader programmering af boligejer ifølge times, dage, uger og så videre. Sensoren monteres i beboelsesrum og væk fra termostaten til at give en mere nøjagtig aflæsning. En automatisk omstilling funktion tillader en hjem komfort enhed til at skifte mellem opvarmning og køling mellem sæsonerne når varmen er nødvendigt om natten og køling er behov for i løbet af dagen.

Befugtning

Specialiserede opvarmning og afkøling enheder automatisk hæve luftfugtighed til alle rum i hjemmet. Fugtgivende luft hjælper med at reducere nogle allergisymptomer som en tør hoste eller ondt i halsen, som beskytter hårdttræ gulvbelægning og træværket bliver for tør. Udtørrede træværk har tendens til at knække og skrumpe, som forårsager også maling til at skrælle og chip.

Affugtning

Våde vintervejr hæver luftfugtigheden udendørs og indendørs. Fire-trins opvarmning enheder sænke automatisk luftfugtighed. Dette forhindrer overflader i hjemmet bliver klæbrig og fugtig. Fugtige overflader inden for en home typisk forårsager muggen lugt og fremme skimmelvækst. At holde dit hjem på bare de rette luftfugtighed plan hjælper med at reducere forekomster af sygdom og bevarer alle aspekter af dit hjem, fra indramning struktur til tøj i dit klædeskab.

Ventilation

Ventilationssystem inden for opvarmning og afkøling enhed fjerner forurenende stoffer ved at udveksle luften i hjemmet med friske, filtreret luft. Dette eliminerer behovet for at holde vinduer åbne under dårligt vejr eller mens du er væk, at reducere mulighederne for et indbrud. indendørs luftkvalitet er en stigende bekymring for mange boligejere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com