Firkantet Flower Garden ideer

January 4

Firkantet Flower Garden ideer

Selv om blomsterhaver kommer i alle former og størrelser, er der noget klassisk til en firkantet blomsterhave. Uanset om din have er firkantet præference eller nødvendighed, er der en række forskellige måder at gøre din firkantede blomst haven skiller sig ud ved hjælp af interiør design og layout som dine kreative rum. Ved at adskille haverum i forskellige geometriske sektioner, kan du bruge haverum, omtanke og på en måde, der ser godt ud fra alle vinkler.

Stribet blomsterhave

Ved hjælp af stribede mønstre i din firkantede blomsterhave er en enkel og attraktiv måde at lægge ud i haven. Når du planter et stribet mønster er det vigtigt at sikre, at farver er kontrast, især i tilstødende rækker. God farvekombinationer omfatter hvid og blå; rød og blå; eller endda rød, hvid og blå, hvis du føler dig patriotisk. Sørg for striber af samme bredde og tillade blomsterne til at vokse tykt og for at mødes med hinanden så ikke meget jorden rummet viser. Dette vil øge den mønstrede effekt og gøre design skiller sig ud.

Labyrint Flower Garden

At gøre en labyrint design i din firkantede blomsterhave er en anden god måde at bruge den geometriske plads til din fordel. Igen, bruge kontrastfarver--måske lilla og gul denne tid--at gøre en græsk nøgle eller anden labyrint design. Labyrint blomst haver arbejde godt i små og store rum, men jo større rummet mere slående udseende. Ved hjælp af mere end to farver af blomster i labyrinten haven kan være overvældende at øjet og muddying til udseendet. Bruge to farver af den samme type af blomst for denne type design.

Koncentriske firkantede blomsterhave

Ved at opdele din firkantede blomsterhave i mindre og mindre koncentriske kvadraters opretter du en enkel endnu visuelt imponerende design til din firkantede blomsterhave. Bruge blomster af samme højde, men forskellige farver til at oprette en grundlæggende design, som hvid og rød petunias f.eks.

Du kan også bruge blomster i forskellig højde til at tilføje endnu en dimension til design og gøre det endnu mere imponerende. At gøre dette, den korteste sortsbeskyttelse af blomst på den yderste plads i haven, og derefter plante taller blomster som du flytte indad mod midten. Morgenfruer laver en god kort blomst på ydersiden, mens solsikker fremgang i midten af pladsen.

Quilt design

Kig på quilt design for yderligere inspiration til hvordan du designe din firkantede blomsterhave. Quilts kommer i en endeløs række af mønstre, ofte indbygning i form af en firkant. Når du finder en du kan lide, oversætte det til haverum ved at plante blomster af de tilsvarende farver, quilt design. Derefter når blomsterne blomstre du kan watch quilt design vises foran dine øjne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com