Fiskeri og Camping indretningsdekor Idéer

August 22

Tilføje anstrøg af dit fiskeri og camping livsstil til indretningen af dit hjem ved at indføre sjove, men nyttige elementer. Med lidt fantasi, og et øje for at indsamle det rigtige tilbehør, kan din hobby bidrage spændende spor af sig selv i din udsmykning. På jagt efter og indsamle alle disse lidt rører kan blive en ny tidsfordriv samtidig på dit fiskeri eller camping ekspeditioner.

Pole draperier fiskestænger

Hængende gardiner eller gardin paneler fra en fiskestang i stedet for en almindelig draperier rod er en klog touch. Installere draperier stang hardware på væggen sammen med scoop stil beslag, og hvile dine improviserede gardinstænger i parentes. Brug klip ringe gled ind på din fiskestang til at holde dine gardiner eller gardin paneler på fiskestang.

OAR billede galleri

Hænge fiskeri - og camping-relaterede indrammet billeder fra håndtaget af en vintage robåd oar knyttet til din væg med simpel hardware knyttet til ryggen. Vælg et udvalg af billedrammer og størrelser for visuel interesse. Shop for nyhed-formet rammer i fiskeri relaterede motiver til at tilføje til mix. Skære varierende længder af koordinerende bånd, limning i midten af hver længde til toppen af hver ramme. Binde hvert billede på håndtaget med åben enderne af båndet, varierende dens længde og placering langs Åre.

Fiskeri Bobber lampe

Ofte omtales som seashell lamper, tilbyder disse klare glaslamper en hule hulrum til påfyldning med uanset elementer er i en form og størrelse til at passe inden for dens område. Fyldt med et udvalg af fiske bobbers gør det til et sjovt supplement til fiskeri og camping indretning.

Collector tabel

En collector's bordet er et sofabord, som har en hængslet glasplade eller en skuffe under glasset, der tillader dig at gemme og vise elementer du elsker at indsamle. Indsamle interessant eller vintage fiskeri eller camping elementer og få dem vist i din tabel. De gør for instant samtale startere samtidig tilføjer en subtil strejf af din hobby eller sport til din stue indretning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com