Fiskeri tema for Kids soveværelse

September 11

Fiskeri tema for Kids soveværelse

Oprettelse af et soveværelse, der afspejler dit barns interesser er afgørende for at gøre en plads, at hun er behageligt i og stolt over at kalde sin egen. Hvis din tyke er lidenskabelig omkring fiskeri, dekorere hendes værelse med en fiske motiv. Hun vil føle som om hun er klar til at kaste uden at forlade sit værelse og kan vise sin foretrukne tidsfordriv til sine venner.

Vægge

Satte scenen for et fiskeri-tema værelse med væggene. Male væggene en nuance, der afspejler farven på havet, søen eller hvor det er, at barnet fisker, og hænge fiskeri decals eller en fisk tapet kant rundt øverst eller i midten af væggene. Alternativt, gør rummet ligner en rustik hytte, hvor dit barn kan bo mens der fiskes. For at gøre dette, male den øverste halvdel af væggene, en beroligende grøn eller blå, og hænge træ wainscoting på nederst halvdel af væggene.

Møbler

Indrette rummet med stykker, der passer til typen fiskeri værelse du forsøger at oprette. Hvis du har malet væggene en farve, der efterligner vandet, indrette rummet med hvidkalkede eller wicker stykker. For et værelse, der er beregnet til at ligne en rustik hytte, bruge stykker, der er lavet af naturligt træ, såsom en kommode lavet af knudrede pine og en seng er fremstillet af naturlige træ logs. Opret et opholdsområde, hvor dit barn og hans venner kan samles i enten værelse. Hænge en hængekøje i et hjørne af rummet, og arrangere Adirondack stole omkring hængekøjen.

Tekstiler

For tekstiler i dette værelse stykker brug at funktionen fisk i stoffet. Dække seng med en dyne at funktioner fisk, og hænge gardiner fra de vinduer, der også har fisk. Vælg farver, der passer til rummet farveskema. I et værelse med lys blå vægge, skal du vælge sengetøj med en blå baggrund. Vælg stykker, der har en grøn eller tan baggrund i en rustik-tema værelse. Placer en fisk-formet område tæppe på gulvet ved foden af sengen.

Accenter

Når fundamentet for rummet er på plads, komplet fiskeri motiv med dekorative accenter. Display en udstoppede fisk monteret på en mindeplade på en fokal væggen og hænge et billede af et fiskeri scene på væggen over sengen. Du kan bringe i et fiskeri pole rack og vise fiskestænger på det. Placere fiskeri kurve på gulvet og på hylderne vil give dekorative opbevaring. Ramme billeder af din lille fisker på fisketure, og vise dem i hele rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com