Fit for en kok

March 13

Fit for en kok

En vigtig del af ethvert hjem, køkkenet er ofte underudnyttet. For mange er det blot et sted at samle færdigpakkede fødevarer i køleskabet og at mikrobølger levn takeout. Men selvom du klassificerer dig selv som en, der brænder kogte æg, du kan tage skridt til at gøre køkkenet din ven, ikke din fjende.

Vigtige værktøjer

Tænke over det har virkelig brug at gøre dit køkken arbejde, starte med nogle grundlæggende daglige funktioner. Susan Serra, formand for køkken møbler linje Bornholm køkken, bekendtgørelser jævnligt, at folk mangler de nødvendigste i deres hjem køkkener.

Hun har en liste over elementer, der skal være i dit køkken værktøj skuffe. "Måling kopper, specialty redskaber, grundlæggende spatler, skeer, klassiske træskeer, kød termometre og en række forskellige piskeris er en god start på en grundlæggende samling af redskaber," sagde hun. "Glem ikke tænger."

Paul DiMeo, tømrer og designer på "Extreme Makeover: Home Edition" har et par mere essentials at tilføje på listen." Få nogle gode støbejern gryder og pander. De kan sidste generationer,"sagde han. "Du har brug for et godt sæt knive, og derefter skal du lære at bruge dem ordentligt. Så behøver du ikke at købe skøre gadgets til at kernerne hver frugt i dit køkken."

Det større billede

Samtidig forbedre dit køkken, Husk at det er en del af dit hjem. Gifte design med resten af din bolig vil gøre det meget mere tiltalende. "Tag din stil stikord fra omkringliggende værelser, så at rummet løber fra et rum til næste," sagde Susan Serra, formand for køkken møbler linje Bornholm køkken. "Køkkenet bør afspejle de farver og stil af rum ud over. ... Passende spiseplads er kritisk at virkelig nyder madoplevelse og arbejde i det omkringliggende område, effektivt og komfortabelt."

Det er også nyttigt at overveje hvordan du placere andre områder af dit hjem rundt i køkkenet. "Jeg kan lide tanken om den er tæt på, så du kan overvåge dine børn, som de ser TV uden at skulle forlade køkken," sagde Paul DiMeo af tv'ets "Extreme Makeover: Home Edition." I sidste ende, som alle nyder, hvad der kommer ud af køkkenet, bør de også nyde deltager i den kreative proces.

"Madlavning er ikke blot en persons job," tilføjede han. "Hvis du har børn eller en partner, få dem involveret."

Tænke effektivitet

Du har værktøjer, nu har du brug for et rum, der giver mening. Overveje, hvor du vil placere apparater og redskaber i dit køkken. Køleskab ved siden af ovnen vil lægge unødigt pres på sine bestræbelser på at holde indholdet koldt. Placere papirkurven langt væk fra vasken skaber også ekstra arbejde.

"Vasken og papirkurven bør være i nærheden af din forberedelse område, så du kan rydde op efter dig selv som du går sammen," sagde DiMeo. "Køleskabet skal være nærliggende, men det behøver ikke at være det tætteste ting til resten af køkken aktivitet. Ting går sjældent direkte fra køleskabet til ovnen. Det er normalt køleskab til counter til brændeovn, så planen i overensstemmelse hermed."

Dressing til størrelse

Ikke alle køkkener er skabt lige, men at gøre mest muligt ud af uanset hvilken plads du har vil øge produktiviteten i selv den mindste af arbejdsområder. "[Mennesker ofte sted] overdimensionerede apparater i mellemstore eller små køkkener, skære på vigtige lagerplads," Serra sagde. "Counter plads er i høj kurs. Pantry køkkener er almindelige i små køkkener og foretrækkes til en L-formet køkken, som hjørne af 'L' ikke er brugbar for forberedelse."

"Tænke anvendelsesmuligheder for de forskellige ting, som du har," DiMeo tilføjet. "Du virkelig behøver at have en mikrobølgeovn, ovn og en brødrister? Det synes en smule overflødigt at købe nye apparater, der gør jobbet af noget du allerede ejer."

Hvis du er heldig at have en større køkken, er øer æstetisk tiltalende og praktiske. Plus DiMeo sagde, "du kan hænge dine gryder og pander over øen så de ikke optager skabsplads. Også, hvis du plukke urter i din have, du kan tørre dem deroppe i stedet for på køkkenbordet. Den pryder køkkenet og gør det mere af et hjem."

Også, hvis du underholde ofte, en stor nok til at rumme en 25-lb. Tyrkiet ovn er en nyttig størrelse reference. Hvis du har pladsen, tilføjer en anden ovn giver mulighed for noget at langsom cook, mens andre fødevarer, der kræver mindre tid kan tilberedes.

Holdbarhed og renlighed

Uanset om du tænker på en større remodel eller bare erstatte ét område, er køkkener dyre og langsigtede investeringer. Det er vigtigt at vælge driftsmateriel og inventar klogt. "Ingen flisebelagt bordplader," DiMeo sagde. "Injektionsmørtel bliver beskidt, og før du ved af det, der er mug voksende. Granit og marmor desinficere nemt, er holdbare og er mere hygiejnisk."

DiMeo fraråder også træ bordplader. "Så mange mennesker bruger dem som skærebrætter, som er en stor fejl. Disse nedskæringer på køkkenbordet vil hurtigt havnen bakterier. Træ også Bland ikke godt med vand og en masse rengøringsmateriel, som blegemiddel."

Med din frysere er det værd at undgå omfattende lister på ydersiden, som dem, der vil tiltrække og fælde fedt. Hylder, bruge melamin.

Gøre det indbydende

Når du planlægger et køkken, gøre brug af som meget naturligt lys som muligt. Hvis du kan, skal du placere vasken under vinduet, så du kan nyde en udsigt over udendørs, mens du arbejder. Planter på vinduet over vasken også tilføje en livlig touch.

Og uanset hvordan strømlinet dit køkken er, vil det aldrig føles som hjemme uden lille personlige præg. Hvis et barn i din familie har malet et billede, skal du knytte den til køleskabsdøren. Hænge en favorit foto eller maleri på væggen sikkert fra mad splatter eller overskudsvarme. Gøre din favorit kogebøger lettilgængelige. Slags rører tilpasse ethvert miljø.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com