Fjernelse af fyrrenåle & træ pleje

September 16

Fjernelse af fyrrenåle & træ pleje

Fyrretræer er en del af slægten Pinus, medlemmer af anlægget familien Pinaceae. Der er 35 forskellige arter af fyrretræer fundet i Nordamerika. Fyrretræer er harpiksholdige evergreens, bevarer deres grønt, needlelike løv hele året rundt. I efteråret drop fyrretræer nogle af deres ældre nåle, der dækker jorden med en gyldne tæppe. Regelmæssig vedligeholdelse og pleje vil medvirke til at mindske skader på fyrretræer forårsaget af biologiske og miljømæssige stress, herunder sygdom, tørke, wind og lightning.

Generel vedligeholdelse

Forbedre den æstetiske udseende af en bevoksning af fyrretræer ved at fjerne nedfaldne grene, ukrudt og andre konkurrerende vegetation. Trim knækkede grene. Brænde eller korrekt bortskaffelse af alle materialer, skråstreg. Slash bunker efterladt på jorden tiltrække og giver et hjem for insekter, der angribe sunde fyrretræer. Et tungt lag af fyrrenåle tilbage på jorden under fyrretræer modvirker ukrudt spiring. Som fyrrenåle nedbrydes, tilføjer de nitrogen og andre nødvendige næringsstoffer til jorden. Pine nål nedbrydning øger jordens surhedsgrad. Sure jord-elskende planter, såsom Azalea blomstre under fyrretræer.

2 - til 3-tommer dyb og 2-tommer bred kreds af skærver, placeret rundt i bunden af stammen vil afskrække gravende mus og mosegrise fra tygge på barken og girdling træet. En girdled træ kan ikke overleve.

Give tilstrækkelig fugt

Alle arter af fyrretræer kræver fugt. I perioder med tørke, fyrretræ træ filialer hænge, Nålene er kedelig og kan blive brune. Under en tørke er træer mere modtagelige for skader af insekter, sygdom og brand.

Fordelene ved Pine halm barkflis

Fyrrenåle, almindeligvis kendt som pine halm, er en fremragende økologiske bioklip materiale til træer, buske og blomsterbede. Lyse og luftige, pine halm giver luft og vand for at nå jorden. Pine halm ikke pakke ned og danne en top skorpe som blade eller græs udklip. Pine halm er nem at samle, bære og anvende. Pine halm ikke nedbrydes så hurtigt som andre bioklip materialer. Længere tid mellem barkflis udskiftning sparer arbejdskraft, tid og penge. Pine halm rige farve er visuelt tiltalende, giver en dyb rød-orange baggrund for blomstrende buske og nåletræer.

Beskytte unge fyrretræer

Hjorte foretrækker at gnaske på white pine over enhver anden art af fyrretræ. Dog vil de lykkeligt forbruge nogen pine tree arter tilgængelige. Bur eller hegnet unge pine tree frøplanter indtil de er veletableret. Fyrretræer vil fortsætte med at vokse, hvis terminal bud tip er ubeskadiget. Minnesota Department of Natural Resources rådgiver vedlægge en beskyttende papirstrimmel omkring toppen af nyplantede planter. Køb beskyttende bud kopper online, eller du kan lave din egen. Hæft en 4 af 6 tommer stykke fotokopi papir omkring spidsen af træet for at beskytte bud fra browsing hjorte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com