Fjernelse af knop på en GE tøj skive

July 9

Fjernelse af knop på en GE tøj skive

Placere dit tøj i vaskemaskinen og angive ringer til den passende belastning størrelse, kan temperatur og cyklus være en husstand rutineopgave--medmindre knop bryder eller funktionsfejl. Fjernelse og udskiftning af knop kræver selv grundlæggende værktøjer og ingen teknisk viden.

At fjerne Selector drejeknapper

GE vaskemaskiner har to typer af knopper. Kontrolelementerne til belastning størrelse og vand temperatur, kaldet selector drejeknapper, skub op på en stang. For at fjerne dem, træk forsigtigt knop fra vaskemaskinen. Hvis knop modstår din indsats, skub i slutningen af en flathead skruetrækker under den knop og lirke knop fra vaskemaskinen.

At fjerne tidtager kontrol drejeknapper

Timer kontrol drejeknapper på GE vaskemaskiner er holdt på plads med en fastholdelsesanordning klip placeret under timer knop plade. Hvis du vil fjerne timer drejeknap, frakoble din vaskemaskine og trække timer knop til "On" position. Se under timer knop plade til at lokalisere den fastholde klip. Drej knop plade, så den åbne ende af den bevarer klippe ansigter væk fra dig. Forstå den lukkede ende af fastholde klippet med et par nåle-næse tænger. Trække klippet fri af timeren knop plade. Timeren knop plade og timer knop nu slip fri af stangen med en blid slæbebåd.

Erstatte Selector drejeknapper

Selector drejeknapper indeholder en åbning under den knop, designet til at passe over stangen, der holder dem på plads. Åbningen er runde med en flad side. Placer den flade side af åbningen til at matche den flad kant på stangen og skub knop på plads. Disse knapper kræver ikke en fastholde klip.

Udskifte timeren knop

Nye timer knop plader er udstyret med fastholde klippet på plads. Placer det over stangen, tilpasse åbning for formen af stangen, og skub knop på plads. Fastholde klippet forhindrer dig i ved et uheld at trække knob ned af stangen som du justere din vask.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com