Fjerner Latex maling af trægulve

January 15

Fjerner Latex maling af trægulve

Fjerner Latex maling af trægulve

Hvis maling udslip er frisk skal så det tørres med en klud så hurtigt som muligt. Eventuelle rester kan fortyndes med varmt vand før bliver mopped.

Hvis malingen er tørret, kan en maling skraber være nyttige i at slippe af med de fleste af det. Hvis de anvendes over nidkært maling skraber kan skade træ på gulvet, så det er vigtigt at tage sin tid, når du anvender denne metode. Der er en temmelig god chance for at små pletter af maling forbliver, bits af det kan blive indgivet i kornet af træ.

For at fjerne fortyndes alle spor af malingen 1 tbsp. af oxalsyre i 1 pint af vand. Nyd nogle af løsningen med en klud og gnide malingen steder indtil de bryde fra hinanden og opløses. Smide rag og brug et fugtigt håndklæde til at rense ud enhver resterende løsning.

Hvorfor bruge oxalsyre?

Oxalsyre er klassificeret som en svag syre. Er lavet af kulstof, ilt og brint det kan betragtes som en organisk syre. Selvom en svag syre, er det stadig ganske stærk og giftige hvis det optages gennem huden eller indtages. Er en organisk syre betyder, at selvom kaustisk, spiser det ikke nemt i andre organiske stoffer. Dette er ideel, selv om vi har brug for syre til at bryde op og løfte væk den ikke-økologiske latex maling, vi ikke ønsker at skade den økologisk træ under.

Hvorfor ikke bruge nogen slibemidler?

Hardwood gulve eller trægulve af enhver form for noget, ofte har en top coat af kemikalier til formål at bevare skoven og bringe sin glans. En lys skrabe er en svag stof som oxalsyre heller er ikke virkelig nok til at bryde gennem denne frakke. Men sandpapir eller kemikalier, der indeholder slibemiddel elementer kan helt sikkert skære igennem disse konserveringsmidler. Hvis dette gøres det skaber et sted, der altid vil være mærkbart forskellige fra de omkringliggende trægulv i både farve og føler. Med slibemidler vil ødelægge et trægulv, medmindre du har til hensigt at fratage hele gulvet og forsegle det selv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com