Fladt tag hjem stilarter

February 22

Flade tage er vejledende for flere forskellige typer af arkitektur. Når et fladt tag er indarbejdet i en arkitektonisk design, er det normalt at supplere eller forstærke hjemmets vandrette linjer eller fremhæve landskabet omkring hjemmet. Flade tage er sjældent helt flad, men. Der er som regel nogle type af blid hældning til afvanding.

Sydvestlige

Spansk Colonial Mission Revival og Pueblo Revival arkitektur indflydelse sydvestlige stil. Disse jorden-farvet hjem har adobe udendørsbrug. Bygherrer af de tidligste sydvestlige hjem lavet adobe ved at blande jord, vand og halm og lade mursten tørre i solen. Moderne sydvestlige hjem bruger stuk for at efterligne adobe. Bjælker, kaldet vigas, stikke gennem udvendige vægge af hjemmet og yde strukturel støtte. Boligen har mursten gulve og forsænket casement vinduer. Sydvestlige stilarter kan funktionen canales, kanaler på taget, der bærer væk regnvand. Røde ler flise er et populært materiale til tagdækning.

Moderne

Moderne hjem har ofte flade tage. De flade linjer af tag supplerer overordnede, lige linjer og fed strukturer, som moderne arkitekter omfavne i deres design. Skrabet, fri-form moderne arkitektur understreger form og funktionalitet over ornamentik, og et fladt tag passer godt med de minimalistiske design. Indvendige opholdsstuer er væske og frit flydende. Den moderne bevægelse værdsat fremskridt inden for teknologi og produktion, gør brug af jern, beton, stål og glas i boliger.

Art Deco

Art Deco understreger geometriske, lineære design. Boligen har flade tage, eller endda multilevel flade tage. Futuristisk udseende hjem har stærke lodrette linjer og afrundede hjørner, der giver en tydelig kontrast til de flade strækninger af tagene. Differentierede højder er fælles. Overdådige Art Deco-huse kan funktionen ornamentale soludbrud, zigzagger eller chevron mønstre samt udvendige metal detaljer. Fed vandret "øjenbryn" afsatser accent windows, afleder sollys og hjælpe med at holde interiøret i hjemmet cool. Glas og stål er almindeligt anvendte materialer.

Green Homes

Flade tage er ideelle for boligejere, der søger at skabe en grøn, eller miljøvenlige, hjem. Solpaneler er nemme at installere på flad tagene. Et helt fladt tag giver ikke den rette vinkel for panelerne, men panelerne kan let justeres til enhver vinkel for maksimal energibesparelse. Flade tage er ideelle til farverige taghaverne eller et tæppe af grønne områder. Planter giver isolering og hjælpe med at opretholde hjems interne temperatur. Et grønt tag også absorberer regnvand, forebygge problemer forårsaget af storm afstrømning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com