Fladt tag konstruktionsteknikker

May 2

Fladt tag konstruktionsteknikker

Flade tage er generelt bruges på kommercielle bygninger, og har lidt at ingen hældning. De betragtes som et økonomisk alternativ til skrånende tagene findes på bolig strukturer, og fås i en række forskellige modeller. Flade tage er designet til at beskytte bygningen fra fugt og andre udvendige elementer, og kan understøtte mekanisk og elektrisk udstyr, der serverer bygningens beboere.

Bebyggede tagdækning (BUR)

Bebyggede tagdækning er et af de ældste fladt tag konstruktionsteknikker, og er stadig den mest udbredte metode i USA. BUR installationen starter med damp og fugt barrierer er installeret over grundlæggende tagkonstruktionen indramning. Næste, lag af bitumen er installeret og er vekslede med imprægnering elementer. Disse imprægnering komponenter kan bestå af tjære papir, glasfiber plader eller tagdækning tekstiler. Den bitumenous blanding består af varm tjære og grus, men det kan også indeholde andre samlede materialer. BUR tagdækning er målt ved antallet af lag, eller lag, det indeholder, med højere tal forbundet med højere kvalitet installationer.

Membran tagdækning

Membran tagene er nogle af de længste varig og de fleste vandafvisende typer tagene på markedet. De er lavet af plader af polyvinylchlorid (PVC), gummi eller termoplast, med plader typisk spænder fra 30 til 60 mm i tykkelsen. Plader af membran tagmateriale installeres direkte over tagkonstruktionen, uden behov for en separat fugt eller damp barriere. Isolering kan tilføjes under membran til at give termiske modstand. Membraner er så fæstnet i en af to måder. De kan opvarmes så at sømmene er næsten smeltet sammen eller behandlet med en særlige sealer, der forårsager ark til kemisk obligation. Begge disse metoder til at skabe en næsten problemfri installation, der er meget vellykket på at holde vand ud af bygningen.

Spray skum tagene

Spray skum tagdækning teknikker bruge en polyurethan-baseret skum, der klæber til taget og danner en beskyttende overflade. Denne teknik starter med plader af stive skumisolering, som er fastgjort til tagkonstruktionen. Næste, skum-løsningen er blandet og anvendes til tag ved hjælp af en sprøjtepistol. Tykkelsen af laget skum er varieret i hele taget overflade at muliggøre ordentlig dræning. For at beskytte integriteten af skum tag, er en elastomere belægning sprøjtet over overfladen. Denne belægning tilføjer ekstra vandafvisende egenskaber og hjælper også til at forhindre spredning af brand i en nødsituation. For at forbedre det endelige udseende af taget, kan sand eller andre samlede materialer være blandet ind i det øverste lag af overfladen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com