Fladt tag vs sat tag

April 23

De fleste huse er bygget med hældende tage, der skråner fra et toppunkt til tagskægget på siden. Men flade tage er populære i nogle arkitektoniske stilarter, især sydvestlige og Middelhavet. Der er flere designmuligheder med hældende tage, som kan have mange typer af skråning eller vinkel. Flade tage, godt flad--selv om de fleste har mindst nogle lille banen så vand vil dræne. Hældende tage er selvfølgelig nemmere at løbe, men flade tage tilbyde muligheder for faciliteter som anden historie dæk eller verandaer. Hver variation har sine tilhængere.

Flad er lettere at opbygge

Flade tage er nemmere at opbygge og kræver mindre materiale. De er indrammet med bjælker eller spær eller dragere, der går fra den ene væg til den anden og er toppet med imprægnering og anden form for tagmateriale. Der findes flere typer af flade tagdækning: bebyggede, vekslende lag af vandtæt membran sikret med nogle asphaltic materiale og toppet med grus; bitumen, en vandtæt membran, der er imprægneret med et mineralsk baserede slid system; gummi, normalt ethylen propylen Dien monomer (EPDM), som er limet på plads med en form for kontakt cement.

Flad er mere underlagt belastninger

Flade tagmaterialer er mere tilbøjelige til at skade fra faldende genstande, som træet lemmer, som kan trænge ind i overfladen. Flade tage også brug for stærkere spær eller strøer, fordi belastninger opbygge mere på plane overflader end på kantede dem, især i klimaer med tunge sne og is ophobninger. Og flade tage er aldrig virkelig flade – de er virkelig lav hældning, men med en så lav pitch vises de flade. Et helt fladt tag ville aldrig afløb og vand vil presse på ekstreme vægttab.

Pladser tilbyder flere forskellige

Hældende tage er mere kompliceret at bygge, men tilbyder langt mere variation i stil og udseende. Den grundlæggende sat tag er en gavl, der skråner fra et toppunkt på hver side. Variationer omfatter hofte tagene, som skråner på alle fire sider til en fælles eave linje; hængejern eller "laden" stil med to eller flere skråning vinkler på hver side; Mansard, som har en flad top med skrænter på alle fire sider; Shed, der skråner i kun én retning; saltbox, med to pister som gavle, men ulige sider eller pyramide, med fire skråninger fra et center toppunkt.

Pladser tilbyder mere dækning muligheder

Der er flere variationer i dækker på hældende tage. Disse omfatter: traditionelle helvedesild, asfalt eller nogle sammensætning materiale; Cedar shakes, individuelle cedertræ helvedesild; ler fliser af forskellige designs og farver eller flere typer af metal, fra grundlæggende bølgepap til "sne" tagene med bred flade områder og fremspringende ribben. Hældende tage tilbyder også mere intern plads, i et loftsrum område, til oplagring eller til opvarmning og afkøling rørledninger og utility linjer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com