Flerårig Svingel sorter

November 23

Flerårig Svingel sorter

Svingel græs er lav vedligeholdelse, langsomt voksende og skygge-tolerant græsser, der udfører godt i regioner med længere cool-vejr årstider. De er kolde tolerant. Flerårig Svingel græsfrø spirer hurtigt men etablerer langsomt. Krybende Svingel græs spredt af jordstængler. Når etableret, danner de et tæt tæppe af græs. De tolerere dårlige jordbundsforhold og kræver lidt kvælstof for væksten. De er tørkeresistente men kan tåle ikke varme. De går hvilende, når dagtimerne temperaturer er over 90 grader F.

Svingel

Svingel (Festuca arundinacea) har en lidt grove blade og bunching vane. Denne flerårige Svingel græs tåler kraftig mund trafik. Svingel er ikke tåler kolde samt andre sorter af Svingel græs. Det er en tørke-resistent græs. Dets omfattende rodsystem når dybt i jorden. Ensartet såning er afgørende for at opnå og opretholde en kvalitet Svingel græsplæne.

Hårde Svingel

Hårde Svingel (Festuca longifolia) er mere varme tolerant end andre sorter af Svingel græs. Det fungerer bedst med minimale mængder af kvælstof og tør jordbundsforhold. Denne flerårige Svingel græs har en bunching vane. Det er ikke en snigende Svingel. Ensartet såning er afgørende for at opnå og opretholde en kvalitet hårdt Svingel græsplæne.

Chewings Svingel

Chewings Svingel (Festuca rubra petersenpeter1993. commutata) har en mørk grøn farve. Fint tekstureret bladene resultere i en høj kvalitet græsplæne. Denne flerårige Svingel græs er skygge og tørke tolerant. Chewings Svingel er ikke en snigende Svingel, så ensartet såning er afgørende for at opnå og opretholde en kvalitet Chewings Svingel græsplæne.

Fåre Svingel

Fåre Svingel (Festuca ovina) er også kendt som blå fåre Svingel. Denne langlivet, tørke-resistent græs fungerer bedst i sjældent nyslået eller naturaliseret græsplæner. Det er ikke en krybende staude Svingel græs. Fåre Svingel græs har en blå-grøn farve, mens andre har en pulverformige blå farvetone til dem. Denne bunching Svingel græs er godt når det blandes med vilde blomster; det vil ikke kvæle blomsterne.

Krybende Rød Svingel

Krybende Rød Svingel (Festuca rubra petersenpeter1993. rubra) er et af de krybende sorter af Svingel græs. Lav kvalitet skyggefuldt område græs frø blandinger indeholder ofte snigende Rød Svingel frø. Krybende Rød Svingel producerer ikke en høj-kvalitets græsplæne. Denne flerårige Svingel græs har en kraftig vækst vane.

Slank krybende Rød Svingel

Slank krybende Rød Svingel (Festuca rubra petersenpeter1993. litoralis) er ikke så kraftig som snigende Rød Svingel. Denne tørke-resistent Svingel græs tåler mund trafik og blander godt med andre græsfrø til brug på golfbaner. Slank krybende Rød Svingel er salt, tolerant og overlever i områder, hvor der afisning salt afstrømning eller i områder hvor der er høje salt niveauer i jorden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com