Flerårige planter i Florida

August 25

Flerårige planter i Florida

Flerårige planter lever i mange år, producerer blomster i løbet af sommeren og efteråret, og liggende sovende til vinter og forår. Floridata, en botaniske onlineressource for Floridian gartnere, viser mere end 300 stauder hjemmehørende eller voksende let i Florida. FloridaGardener.com hævder, at stauder kræver lidt arbejde fra gartnere efter deres oprindelige dyrkning end regelmæssigt vanding og barkflis i sommermånederne. Disse planter bærer store, vibrantly farvede blomster.

Sprekelia formosissima

Floridata beskriver Sprekelia formosissima som en flerårig plante hjemmehørende i Mexico og Guatemala almindeligt dyrket af Florida gartnere. Skiftevis kendt på Aztec lily, Jacobean lily, St. Jame's lily og orkidé lily, bærer Sprekelia formosissima store, crimson og karminrøde blomster, der vokser op til 5 inches tværs. Aztec lily er den eneste art i sin slægt og er velegnet til USA 's afdeling i landbrug plante hårdførhed zoner 8-11. Disse områder omfatter Florida byer i Gainesville, St. Augustine, Napoli og Miami.

Canna flaccida

Canna flaccida er en blomstrende plante hjemmehørende i Florida. Opført som en flerårig plante af Floridata, planten er almindeligt kendt som golden canna og er beskrevet ved University of Florida Center for vandøkosystemer og Invasive planter som vokser til 4 fod høje og sportslige en 3 tommer lang gul/guld blomst. Canna flaccida vokser omkring vand, selvom har været hybridiseret for at vokse i standard haver. Hybrid sort blomster kan være skandaleombrust orange eller rød.

Tecoma stans

Tecoma stans er en gul-blomstrende plante er opført som en flerårig plante af Floridata. Også kendt som gule elder, trumpetbush, yellowbells og ingefær-thomas, planten er hjemmehørende i Arizona, Texas og south i Argentina. Tecoma stans er naturaliseret i South Florida og er vokset med gartnere i tilstanden solskin. Planten bærer grupper af en til ni blomster, der er 2 til 3 inches på tværs af hver. Trumpetbush er velegnet til USDA plante hårdførhed zoner 7 til 11. Floridata advarer om, at selv om anlægget ikke er kendt for at være invasive i Florida, det er på nogle øer i Stillehavet.

Alternanthera dentata

Alternanthera dentata, også kendt som brasilianske røde hots, er opført som en populær have flerårige af Florida venlige planter. Busket plante vokser fra 20 til 28 inches høj med en spredning af op til 18 inches. Løvet er brogede pink og rød, hvilket betyder, at bladene af Alternanthera dentata vil vise begge farver i tandem. Brasilianske røde hots er beskrevet af Florida venlige planter som temmelig tolerante over for tørke når planten har etableret sig i en have. Alternanthera dentata vil vokse i USDA plante hårdførhed zoner 9-11.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com