Fleur-De-Lis udsmykning idéer

July 10

Fleur-De-Lis udsmykning idéer

Fleur-de-lis giver sig udslag i "lilje blomst" på fransk. Det bruges som et symbol på lys og liv i nogle kulturer, selvom det kan også tage på en religiøse undertoner i kamme og flag afhængigt af hvem der bruger den. Det er et symbol på Frankrig, men det bruges også i andre lande, herunder Italien og USA. En dekorativ symbol at indarbejde i dit hjems indretning, overveje at bruge dette stiliserede lilje blomst accent.

Kunst og tilbehør

En nem måde at bruge symbolet er dit hjem design med kunst og tilbehør. For eksempel kan du have indrammet udskrifter af fleur-de-lis. Du kan også finde en lygte eller belysning fastholdelsesanordningen, der har form enten som et udskrift på lampeskærm eller som den lampe base. Symbolet kan også monteres på små stykker af træ til at gøre bogstøtter, der vil se smuk på plads på en reol, centerpiece eller på en pejs mantel. Fleur-de-lis kan også være en dekoration til plante i en have.

Væg behandlinger

En måde at vise fleur-de-lis er i din valgte væg behandlinger. Hvis du vælger at male rummet, kan du bruge en stencil til hånd maling design på væggen som en dekorative trim eller kant. Hvis du er i stand til at bruge tapet, kigge efter et papir, der bruger en gentaget fleur-de-lis mønster i sin print. Du kan også vælge at indramme lofter og fodlister med crown molding og trim. Fleur-de-Lis er en ideel udskæring for disse typer af trim design til at tilføje en fransk raffinement til støbning installation.

Koordinerende Designs

I stedet for bare accenting dit space med et fleur-de-lis, kan du optage dette design i et større rum tema. Byen New Orleans bruger f.eks ofte fleur-de-lis som dens symbol. Faktisk tager deres NFL hold, hellige symbol som sit logo. Bruge fleur-de-lis sammen med fransk-inspirerede ironwork, vintage møbler stykker og tropiske Big Easy-inspirerede farver til at fuldføre en New Orleans udseende. Byen Firenze, Italien bruger også symbolet i sin indretning, så kan du også overveje at supplere fleur-de-lis med varme, middelhavsfarver og rustikke møbler.

Møbler

Kigge efter møbler, der er udstyret med fleur-de-lis i print af polstring eller i udskæringen af træ. Dette vil være fælles i antik eller reproduktion fransk-inspirerede stykker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com