Flise alternativer

June 18

Flise er en accepteret overflade dækker til badeværelser, tællere, køkkener og andre områder af dit hus. Men hvis du ikke ønsker at tackle en flise-æglæggende projektet, eller hvis du foretrækker at erstatte din flise med noget mere originalt, mange andre indstillinger er tilgængelige. Nogle er nye materialer, at designere er begyndt at eksperimentere med, mens andre er traditionelle valg, som vil give dit hjem en klassisk stil.

Metal

Metal er et moderne alternativ til fliser, du kan bruge til vægge og bordplader hvis du kan lide den skinnende, rene look af aluminium eller rustfrit stål i stedet for flise mønstre. Metaloverflader kommer i paneler, der især velegnet til køkken design og kan have enten glat eller ru overflader. Du bliver nødt til at holde metal rene, men der er ingen injektionsmørtel linjer at bekymre sig om.

Plader

Hvis du kan lide tanken om sten som granit eller marmor i dit hus, men ikke idéen om at udskille det i flise, kan du vælge at installere en hel plade af sten i stedet for fliser--en overflade, som også virker meget godt for bordplader. Disse plader er tungere og dyrere end flise, men også har en glat, færdigt look. Du kan også lægge påtrykt og farvede beton plader for visse gulvarealer i stedet for flise.

Træ

Træ er en traditionel valg, der fungerer meget godt for mange overflader. Holde sig væk fra at bruge træ i badeværelset, da fugt kan skade det, men du kan bruge det i entryways og køkkener til en varm, klassisk look. Du kan også bruge træ i stedet for flise bordplader; træ eller bambus tællere er et nyere moderne indstilling til moderne køkkener.

Cork

Korkgulve er en miljøvenlig indstilling til flise udskiftning. Cork materialer er høstet fra barken af kork træ og forværret i en tæt materiale, der er omhyggeligt forseglet for at beskytte det mod fugt. Korkgulve kommer i forskellige designs og nuancer samtidig bevare deres fjedrende kvaliteter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com