Flise Backsplash ideer med mørk granitbordplader

April 28

Flise Backsplash ideer med mørk granitbordplader

Vælger at bruge en flise backsplash med dine mørke granitbordplader stadig efterlader dig med mange muligheder. Backsplash fliser kommer i en bred vifte af former, farver og mønstre – og det er når du har valgt den flise materiale. Vælge den kombination, der passer til din vision for dit nye køkken og passer til indretningen i resten af dit hjem.

Keramiske fliser

Antallet af keramiske fliser muligheder er overvældende, før du endda overveje andre flise materialer. Rektangulære subway fliser eller kvadratiske fliser i hvid eller creme fliser holde granit fra ser alt for formelle i casual køkkener med malede kabinet. Du kan også blande keramiske fliser i to eller flere solide farver — undertiden selv blande forskellige størrelser og udformninger – at skabe en mosaik. Omfatte nogle mørke fliser for at binde mosaik til din bordplade.

Mønstrede fliser lavet af keramik er en anden mulighed, især hvis de indeholder en mørk farve, der gør køkkenbordet farve pop. Mexicanske fliser har typisk stiliseret, gentagne mønstre. Nogle håndmalede italienske fliser skaber en større, vægmaleri-lignende design, der strækker sig over flere fliser. Installer enten i sektioner omkranset af solid fliser eller brug gentage mønstre for hele backsplash.

Granit flise

Granit fliser er en indlysende backsplash valg til granitbordplader, men udseendet er langt fra kedelig. Du kan installere kvadratiske eller rektangulære fliser i en straight-foret gitter eller installere kvadratiske fliser på diagonalen for en diamant-mønstret effekt.

Vælge mørk granit fliser hvis du ønsker en matchende ser ud, men Tilføj interesse ved at blande mønstrene. Hvis dit bordplader har en ensartet, pebbled mønster, vælge brogede granit fliser med uregelmæssige streger eller hvirvler, eller vice versa. Solid sort bordplader, kan du bruge fliser i enten granit mønster til backsplash eller bruge solid fliser til bordplader i enten mønster.

Selv når det overordnede udseende er mørke, bestå mønstrede granitbordplader ikke af en enkelt, solid farve. Du kan trække ud en af de lysere farver til brug for granit fliser, men duplikere det mønster, du har brugt til bordplader. Den lysere farve giver nok kontrast.

Glas flise

Glas backsplash fliser kommer i mat, matteret og iriserende finish. Figurerne omfatter runde, kvadratiske og rektangulære fliser i forskellige størrelser. Vælge en blanding af finish til en mosaik effekt eller en blanding af farver. Behandle de mørke granitbordplader som en neutral baggrund for glas fliser i fed eller lyse farver eller bland mørke fliser i mosaik at behandle køkkenbordet som en del af arrangementet.

Et flimrende gitter af firkantede, 1-tommer, iriserende fliser gør for de mest dramatisk look. For noget påfaldende med mindre funkle, arrangere mat-finish, rektangulære barer i en blanding af farver og længder til en vandret tilbøjelig mosaik. Sidstnævnte omfatte et par mørke fliser, der matcher køkkenbordet for det mest sammenhængende udseende.

Metal fliser

Metal er en uventet flise materiale, men det virker med en bred vifte af køkken udsmykning stilarter. Fliserne er typisk fremstillet af aluminium, rustfrit stål eller kobber; alle tre supplere mørk granit. Aluminium og rustfrit stål arbejde godt for industrielle, moderne og midlertidige køkkener. Kobber flise backsplashes varme op køkkener med udsmykning stilarter spænder fra traditionel til moderne.

Pressede tin kommer i plader i stedet for fliser, men det skaber en flise-lignende effekt. Arkene er ofte opdelt i firkantede sektioner, der ligner miniatureudgaver af vintage tin loftplader.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com