Flise Backsplash ideer til Lodge Tin

September 5

Lodge designstil bruger rustikke elementer som træ og dekorative aldring til at bringe en hyggelige, enkle charme til ethvert rum i huset. Charmerende tin paneler bruges ofte til forsiden af skabslåger eller loftplader i lodge stil køkken. Installere en backsplash, der matcher tin bruges i din lodge stil køkken er en enkel måde at binde design sammen.

Ru Natursten fliser

Hvis du ønsker at tilføje til den rustikke charme i din lodge stil køkken, men stadig bevare nogle raffinement og elegance, installere en backsplash fremstillet af groft skåret stenfliser. Eksperter på Country Living anbefaler kalksten, men granit, skifer eller skifer vil også arbejde i forskellige farveskemaer. Disse naturlige materialer blend godt med blød sølv farve af tin. Natursten har også variationer i konsistens, farve og mønster af hvert stykke, der skaber blikfang i en backsplash. Vælg fliser af en selv størrelse for at undgå at skabe en tilfældig eller sjusket udseende backsplash.

Malede Backsplash

En lille smule af glat overflade primer og regelmæssig væg maling kan forvandle en forudbestående keramik eller glas fliser backsplash til et kunstværk. Bruger stencils, frimærker eller din egen kreative evner til at male din backsplash til at matche din rustikke stil køkken, antyder HGTV hjemmesiden. Hvis dit køkken bruger gennemboret tin paneler på kabinetter eller som loftplader, gentage mønstret på tin på backsplash tilsluttes visuelt to. Vælg maling farver, der supplerer tin.

Tin fliser

Tin er alsidig nok til at gøre en backsplash for en rustik lodge køkken fra et par sidesten tin loftspaneler. Ifølge HGTV, alt du behøver er et par af tin snips, nogle sandpapir og runde-hoved søm til at vedhæfte dem til væggen. Skåret dekorative gennemboret tin i små firkanter, og saml designet på væggen eller bruge større kvadrater af glat polerede tin til et mere moderne look. Kombinere tin fliser med blanke keramiske fliser i et skakternet mønster for en interessant backsplash, der matcher andre anvendelser af tin i køkkenet uden at blive overvældende.

Matchende mosaik

Hvis male eller skære dine egne fliser er for meget arbejde, købe et sæt af premade mosaikfliser til at skabe en smuk backsplash med mindre arbejde. Disse mosaikker har billeder eller mønstre; så bør du finde et motiv, der blander godt med temaet lodge af dit køkken. Country Living hjemmeside bemærker, at mosaikker byder på land eller pastorale scener blend godt med et rustikt køkken mens naturlige mønstre er de moderne alternativer. Installere en kant af lille tin fliser til at afslutte udformningen, og tilføje et strejf af metal til backsplash.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com