Flise brusebad Pan Installation

April 13

Flise brusebad Pan Installation

Uanset om du tilføjer et nyt badeværelse eller remodellering en gammel en, en af de svære beslutninger, konfrontere dig vil være hvad materialet skal bruges til gulvet i din brusevæg. Plast eller faux sten pander ser godt ud og er relativt hurtigt og nemt at installere. Alligevel er der noget om flise, der giver ethvert badeværelse en luksuriøs brugerdefineret udseende. Problemer med en flisegulv er ved at bygge basen. Tør-mørtel bruser pander kræver dygtighed, erfaring og tid. En spændende mulighed for at overveje, er en af hybrider---de installerer som en plast base, men er beregnet til at være flise.

Instruktioner

•Rengør op konstruktion snavs og feje gulvet i skabet hvor du vil installere brusebad pan. Undersøge gulvet tæt til nogen stor dips, spalter, revner eller brud, der skal repareres. Brug en plan til at tjekke gulvet. En lille tilt kan korrigeres med tynd-sæt under bruseren pan installation; reparere større problemer med gulv nivellering sammensatte, før du fortsætter.

•Installer en flise brusebad drain flange efter afløbet producentens anvisninger. Sørg for afløbet flange er fladt mod gulvet, tilsluttet korrekt og ordentligt understøttet.

•Test-fit bruser base. Sikre at drænhul i base linjer op med afløbet flange. Bruser base knivholderens nødt til at passe inden for 1/4-inch af kabinet vægge. Når du er tilfreds med pasform, fjerne bunden og sæt den til side.

•Kontakt den tynde-sæt instruktioner til at bestemme den rette forhold af tynd-sæt pulver til rent vand. Dumpe ingredienserne i en 5 gallon spand. Brug en boremaskine med en omrøring vedhæftet fil for at blande den tynde-sæt til sammenhæng i cremet jordnøddesmør.

•Applicer rede tynd-sættet til gulvet i kabinettet med en 1/2-inch indskåret murske. Arbejde grundigt rundt i afløbet til at undgå at få tynd-sæt hvor det vil forstyrre den korrekt forsegling af afløbet flange til brusebad base.

•Caulk omkring den øverste kant af afløbet flange hvor bunden af bruseren base vil passe. Bruge en liberal beløb af silikone sealer.

•Laveste base omhyggeligt ind i position på afløbet brusebad. Træd ind i bunden og gå omkring for at indstille basen i den tynde-sæt. Installer de resterende stykker af afløbet efter fabrikantens anvisninger og stramme.

•Sæt vægte, såsom ekstra poser af tynd-sæt, ind under bruseren base for at holde den i position, mens tynd sæt tørrer. Når den tynde-sæt har gennemhærdet, kan både bruser base og brusevæg forberedes til flise.

Tips & advarsler

  • Dæmpe gulv af brusevæg med en våd svamp før du anvender den tynde-sæt. Dette vil forhindre gulvet i tegning for meget fugt ud af den tynde-sæt, som du placere bruser base.
  • Brug ikke forblandet tynd-sæt, medmindre anbefalet af base fabrikanten.
  • Nogle fliser baser bruger mørtel i stedet for tynd-sæt under bunden, og kræver en epoxy cement til at fastgøre flisen. Sørg for at læse og følge vejledningen med basen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com