Flise gulv Design Idéer

October 29

Bringe rige farver og spændende designs til alle rum i dit hjem med flise. Flise gulv er en stor industri såvel som en kunstart, og brede valg af materialer, stilarter og priser gør det nemt for boligejerne at finde noget, der passer til personlige smag og budgetter.

Din indretning

Overvej din eksisterende farvetema. Vælg fliser, der fungerer sammen med resten af interiøret. For eksempel, hvis du har en neutral farvetema i dit køkken eller gangen, vælge fliser i samme farve familien, men i mørkere eller lysere nuancer. Dette vil give interessant kontrast, men medfører også en følelse af balance til rummet.

Materialer

Fliser kommer i forskellige materialer, herunder terra cotta, travertin, keramik, porcelæn, skifer, marmor og granit. Valg omfatte blandinger af granit og marmor materialer, der kombineres for at blive kendt som terrazzos og vandbad. Fliser kan være lavet af andre materialer som kork, plastic, asfalt og glas. Hver af disse kommer i en bred vifte af farver, glasurer og finish.

Skakternet og svimlende

Vælg to farver og lægge dem i en vekslende mønster. Eller lægge dem i en vinkel på gulvet kanten, så de skaber en diamant-formede sæt rækker, i stedet for firkanter bekendt, men forudsigelige layout linet op med ordet kant. En anden metode er at forskyde lineup af hver flise, så fugerne ikke line op. Disse processer vil kræve nogle måling og regne før om flisen, men resultaterne kan være fantastisk.

Tilfældige afstand

Lægge fliser af forskellige dimensioner i en tilfældig måde. De skal være lagt lige, men ellers bare placere brikkerne på nogen måde du ønsker; rektangulære fliser ud for firkantede fliser, små fliser ved siden af store dem på en måde, der ligner et puslespil. Det vil gøre en interessant overflade.

Grænser

Vælg en kant i en farve, der er mørkere end din flise- eller lettere hvis din flise er mørkt--at ramme en forstuen og give det et færdigt look. Du kan også lægge en flise kant rundt om en spisestue eller køkkenbord, at adskille det fra resten af værelset og fokus opmærksomhed på det.

Dekorative beton

Du kan skabe en illusion af flise meget overbevisende med dekorative beton pletter. Dette kan være en gør det selv projekt, men dekorative pletter er meget nådesløs så overveje, før du gør det selv. For at skabe udseendet af fliser, syre pletter eller akryl pletter anvendes på gulvet, og linjer mellem fliserne er jorden i gulvet med en håndholdt scoring enhed. Farverne kommer for syre pletter er for det meste jordfarver, og akryl pletter i hver farve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com