Flise gulv ideer til min familie værelse

April 14

Flise gulv ideer til min familie værelse

Flise bevæger sig fra badeværelser, køkkener og foyerer at ekspandere til levende områder i hjemmet. Flise er både dekorativt og nemmere at vedligeholde end nogle løvtræ eller tæpper. Uanset om dit hjem er traditionelle eller moderne, kan flisegulve supplere familieværelse og levende områder af dit hjem.

Flere stykke mønstre

For ekstra interesse, flise gulv i en flere stykke flise mønster. Multi stykke flise mønstre er lavet af én flise bruges i varierende størrelser. Et mønster kan omfatte 6-tommer, 6 x 12 tommer, 12-tommer og 12 x 24 tommer fliser, alle låst sammen for at danne et gentaget mønster.

For traditionelle eller rustikke hjem design, prøve at bruge en tumlede kalksten, som er varm og blød under fode. Moderne hjem kan bruge en porcelæn fliser med et metallisk finish for ekstra stil.

Tekstur

Alrummet bør forblive indbydende både ser og føler. Se tekstureret fliser, der efterligner læder, stof og træ og bruge dem i forskellige mønstre. Lå planke størrelse fliser i et sildebensmønster, mens kvadratiske fliser skitsere rummet lige og udfylde indre i en vinkel til at bringe fokus på midten af rummet.

Bruge en kant

For ekstra stil og detaljer, inlay en poleret kant i gulvet et par fliser i fra kanten af rummet. En poleret kant vil fange lyset blandt et mere mat gulv, tegning øjet og tilføje farver og detaljer. For at gøre yderligere brug af grænsen, skal du bruge det som en dividere punkt mellem to mønstre.

Alternativt kan du bruge en tone-on-tone effekt med en kant af et mindre flise i samme farve som de andre gulvfliser. Køre to eller tre kurser af 2-tommer flise gennem et felt på 12-tommer og 6-tommer fliser for subtile detalje.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com