Flise gulve ideer

July 5

Flise gulv er en populær gulve option på grund af dens holdbarhed, nem pleje og uendelige muligheder for design. Forskellige typer af fliser, metoder til udlægning af fliser og design mønstre føre til nærmest ubegrænsede muligheder for at ændre udseendet af et værelse eller et område af dit hjem. Overveje Karakteristik af forskellige typer af fliser at få tile gulvbelægning ideer bedst passer til dine behov.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er et populært og nemt opnået række tile gulvbelægning. Denne række fliser er lavet af ler eller andre materialer og derefter varme behandles i en ovn. Efter fjernes fra ovnen, er fliser enten glaseret eller forlod uglaserede. Ruder flisen giver overfladen en glas-lignende udseende. Det giver mulighed for keramiske fliser skal foretages i en bred vifte af farver. Ruder gør også den flise fikse. Derfor, glaserede keramiske fliser anvendes oftest på bordplader og vægge, men kan bruges sparsomt i gulv design uden at forårsage problemer. Uglaseret flise er tilgængelige i den naturlige farve af ler, giver et naturligt udseende gulv design, men det skal være forseglet for at være resistente over for pletter. Overvej at bruge glaserede fliser sparsomt i en flise-gulv design af det meste uglaserede fliser tilføje stænk af farve eller visuelt interessante elementer.

Keramiske fliser kommer i mange forskellige former og størrelser. Brug en størrelse og form af fliser til at dække en hel etage for et enkelt design. For en mere dramatisk effekt, skal du bruge varierende former og størrelser af fliser til at oprette et mønster i tile gulvbelægning.

Porcelæn fliser

Porcelæn fliser er tætte fliser lavet af fyring ved en meget høj temperatur. Porcelæn fliser kan være fordelagtige over keramiske fliser, fordi de er mere fugt resistent på grund af deres tæthed. De er også tilgængelige i en række farver. Porcelæn fliser er et godt valg til køkken og bad gulve på grund af deres fugt modstand og holdbarhed. Men disse kvaliteter også forårsage prisen på porcelæn fliser til at være højere end mange af de andre sorter, flise.

Porcelæn fliser kan bruges til at oprette en dækkende farve gulv eller gøre mønstre og designs. Overveje at gøre det meste af rummet i en flise og oprette en kant rundt i lokalet i en anden størrelse eller form af porcelæn flise.

Mosaik flise

Mosaik fliser er stykker af porcelæn eller keramiske fliser, der måler mindre end 2 inches af 2 inches og kan være uregelmæssigt formet. Mosaik fliser kan findes, uglaseret eller glaserede. Fordi disse fliser er så lille, kan de købt og installeret individuelt eller pre monteret på papir eller mesh ark.

Fliser af alle de samme farve kan bruges til at oprette en slående gulv, eller fliser af forskellige farver kan bruges til at oprette simple eller indviklede mønstre.

Asfaltudlæggere & Saltillo flise

Asfaltudlæggere, selv almindeligt anvendt til terrasser, kan også bruges til indendørs tile gulvbelægning. Asfaltudlæggere ligner tynde mursten. De giver et naturligt udseende, men skal være forseglet for pletten og fugt beskyttelse. Bruge asfaltudlæggere til at oprette en ekstra følelse af varme i et værelse.

Saltillo fliser, også kendt som mexicanske fliser er lavet af luft-tørring i stedet for at affyre dem i en ovn. Denne tørring metode giver fliserne en unikt udseende men også gør dem mindre holdbare end kiln-fyret fliser. Bruge Saltillo fliser til at skabe et rustikt look.

Genbrugsglas flise

Fordi genanvendt glas fliser er lavet af post-Consumer og post-industrielle ressourcer, genbrugsglas fliser er en passende mulighed for folk interesseret i øko-venlige hjem decor. Disse fliser er tilgængelige i en række farver, finish og stilarter. Genbrugsglas fliser kan købes i mange størrelser, men er mest almindeligt forekommende i 2-tommer til 4-inch firkanter.

Genbrugsglas fliser kan installeres overalt, keramiske fliser kan bruges som gulvbelægning. Deres modstandsdygtighed over for pletter og fugt gør dem ideelle til badeværelse gulv.

Granit flise

Granit flise er en fantastisk, men dyrt, mulighed for flise gulv. Granit fliser er skåret fra naturlige granit rock. Dette er grunden til, at granit fliser er tilgængelige i så mange valg af farve og mønster variationer. Granit fliser er holdbare og ridser ikke nemt.

Når man overvejer granit flise, er Husk, at granit flise væsentligt tungere end de fleste andre fliser. Det er derfor vigtigt at sørge for, at undergulvet kan støtte den ekstra vægt.

Laminat fliser

Laminat fliser er et billigt alternativ til traditionelle flise. Laminat fliser er lavet fra meget detaljerede fotobilleder, der er beregnet til at efterligne udseendet af naturlige fliser eller sten. Fordi laminat fliser er helt produceret, kan de re-skabe udseendet af næsten enhver type af traditionelle flise. Forskellige gulve mærker tilbyder forskellige muligheder for stil og farve. Laminat fliser kan være så lidt som halvdelen af prisen for traditionelle fliser muligheder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com