Flise injektionsmørtel fjernelse

June 18

Flise injektionsmørtel fjernelse

Flise injektionsmørtel er en cement-baserede produkt, der tjener mange vigtige anvendelser. Ud over at gøre til størrelse uoverensstemmelser i fliser, injektionsmørtel hjælper med at forhindre skader på fliser og holder fugt fra underlaget. Når injektionsmørtel begynder at blive gammel og revnede, skal den fjernes og erstattes. Mange metoder anvendes til at fjerne injektionsmørtel, nogle i hånden og nogle af maskinen. I hvert fald skal de gamle fuger altid fjernes helt før du tilføjer friske cementmørtel.

Skruetrækker og Hammer

Hvis mængden af injektionsmørtel fjernes er lille, såsom omkring et lille område af krakket fliser skal erstattes, kan en skruetrækker og hammer bruges til mejsel ud injektionsmørtel. Placer spidsen af en flathead skruetrækker på injektionsmørtel blandede, og ramte den med hammeren væk fra dig, som vil chip fuger ud mellem fliserne. Alder af injektionsmørtel vil afgøre, hvor hurtigt det kommer ud. Tage sig rundt i kanten af flisen til at undgå revner eller ridser finish.

Utility Knife

For mid-size injektionsmørtel fjernelse jobs, en hobbykniv med en frisk klinge virker godt til at fjerne injektionsmørtel uden at skade de omkringliggende fliser. Trække kniven ned eller mod dig kort sagt sønderdeling bevægelser til at grave injektionsmørtel ud af leddene mellem fliserne. En friske blade skal skæres i fuger, gør det muligt at blive skåret væk. Når bladet ophører med at grave i injektionsmørtel nemt, skal det udskiftes. Denne metode virker også meget godt på smalle fuger leddene fordi klingen er tynd nok til at få mellem fliser uden skår dem. Ved hjælp af denne metode med bredere leddene kan være mere tidskrævende.

Fuger skraber

For mid-size flise arbejdspladser med bredere injektionsmørtel leddene er en fuger skraber et godt alternativ til en hobbykniv. Skraberen er et værktøj, der er bøjet ind i form af en L. Spidsen har carbide tand der er designet til at grave i og trække injektionsmørtel mellem leddene. Det bruges på samme måde en hobbykniv er, i korte slæber ned eller mod dig. Tand af skraberen er ofte alt for bred til smalle fuger leddene, men det gør et bedre stykke arbejde på at grave ud injektionsmørtel fra bredere samlinger på first-pass.

Roterende værktøjer

For store injektionsmørtel fjernelse jobs, kan roterende værktøjer bruges til at slibe injektionsmørtel af leddet. Disse værktøjer har carbide-tippes point og drej ved høje hastigheder til at skære og slibe gennem injektionsmørtel. De fungerer godt for store arbejdspladser, men kræver en meget rolig hånd og øje skal være effektiv. Hvis ikke nok trykket er anvendt, de kan glide og gouge omkringliggende flisen. Du er bedre stillet ved hjælp af en håndværktøj, snarere end en roterende værktøj, på små job at forhindre denne type problemer i at opstå.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com