Flise injektionsmørtel skærende værktøjer

July 12

Flise injektionsmørtel skærende værktøjer

Uanset om du er på vej ind i en tidligere ejede hjem med accenter og mønstre, der ikke nøjagtigt passer din egen personlige stil, eller blot finde dig selv voksende træt af de samme gamle temaer og farver i dit hjem og er på udkig efter en ændring, du kan leveres på tværs af en flise installation, der skal injektionsmørtel fjernes for at blive opdateret, repareret eller ombygget. Heldigvis, moderne teknologi har skabt en række værktøjer, der anvendes til injektionsmørtel fjernelse.

Utility knife

Hobbykniv er en af de mest alsidige værktøjer i enhver boligejer arsenal. Det kan bruges i en lang række omstændigheder, ikke mindst som er at fjerne injektionsmørtel. Hobbykniv er mest nyttige i områder, hvor den flise installation har injektionsmørtel samlinger af 1/8 tomme eller mindre, som det er ikke et effektivt redskab for bred injektionsmørtel leddene. Det er perfekt til disse situationer, når et enkelt stykke af flise med små injektionsmørtel leddene skal fjernes, som bladet passer fint ind i den lille fælles fjerne injektionsmørtel.

Håndholdte injektionsmørtel kuttere

Håndholdte injektionsmørtel skærende værktøjer blev korte fjernelsesværktøjer i årtier før fremkomsten af moderne teknologi, og de findes stadig til en vis grad. Disse værktøjer kommer i mange forskellige former og størrelser, fra dem, der ligner store nytte knive til værktøjer, der har en stor metal trekant på den ende, der passer ind i injektionsmørtel fælles. Disse bruges kun til injektionsmørtel leddene 1/4 tommer bred eller større, og for det meste kun anvendes af personer, der søger for at bryde en sved, da de kræver en betydelig mængde af knofedt og manuel arbejdskraft. Mere primitive værktøjer i forhold til moderne injektionsmørtel hårfjerning metoder, de er stadig effektiv og kan købes på ethvert hjem forbedring butik.

Håndholdte oscillerende injektionsmørtel remover

Den mest effektive og moderne måde at fjerne injektionsmørtel i det 21 århundrede er med en håndholdt oscillerende injektionsmørtel remover. For det meste, disse skabe meget lidt i vejen for støv og betjene ved hjælp af en blad-formede vedhæftet fil foret med tusindvis af bittesmå diamant eller hårdmetal partikler, der svinger hurtigt inden for injektionsmørtel fælles, dybest set i opløsning injektionsmørtel inden for fælles. Dette er den reneste metode langt, og kan bruges til en bred vifte af injektionsmørtel fælles bredder. Desværre, oscillerende injektionsmørtel Flytteforretninger er også temmelig dyrt, så medmindre du er en professionel, der gør dette til en levende vil du ønsker at leje en i stedet for at købe en.

Håndholdte 4-tommer grinder

Hvis tiden er essensen og snavs og støv er ikke en faktor, er den nemmeste måde at fjerne injektionsmørtel med en 4-tommer håndholdt grinder. En støv maske/åndedrætsværn og sikkerhedsbriller er absolut nødvendige, som er en tolerance for massive skyer af støv, fordi dette ikke er en ren værktøj til at fjerne injektionsmørtel. Det er dog den mest effektive måde tid fordi kværn blade vil bogstaveligt talt ødelægge injektionsmørtel så hurtigt som du kan flytte vinkelsliberen ned en joint. Vinkelsliberen kan bruges til alle, men den mindste af injektionsmørtel leddene. Som med alle de værktøjer ovenstående, kan det let købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com