Flise lim fjernelse retsmidler

March 22

Remodellering et værelse i dit hjem som et badeværelse eller køkken kan indebære fjernelse af lim eller lim, der blev tilovers, når du har fjernet vinyl eller keramiske fliser. Fliser kan bruges på væggene i en bruser eller køkken backsplash, bordplader og gulvet i et køkken eller badeværelse.

Skrabning

Afhængigt af hvilken lim der blev brugt til at sikre flise til væg eller gulv du muligvis skrabe off overskydende lim. Gamle lim er ofte til stede på sub gulvet i køkken eller badeværelse. Skrabe gamle lim vil kræve en masse arbejdskraft men giver dig størst kontrol for at fjerne limen. Gammel lim vil være svært og kan ikke skrabe ned meget nemt. Du kan blødgøre gamle lim ved hjælp af en hårtørrer til at anvende varme, der vil bidrage til at frigive selvklæbende. Blødgøring limen vil gøre det nemmere at skrabe off væggen eller gulvet.

Anvendelse af syre

Den nemmeste og mest effektive måde at fjerne fliser lim er at bruge en kemisk syre eller opløsningsmiddel. En mulighed, som du kan prøve er at bruge fortyndet saltsyre. Fortyndet saltsyre ved tilsætning af vand til syren. Når syren har været tilstrækkelig fortyndet bruge en gammel klud til at anvende syren til limen. Vær forsigtig, når du bruger denne type af syre, fordi det kan skade gips eller murværk. Du kan undgå, at syre på andre områder eller overflader af dækker dem med plast. Når syren har fået lov til at lægges i blød i 10 til 15 minutter bør limen begynde at komme væk fra væg eller gulv. Du skal bruge en maske, handsker og beskyttelsesbriller, når du arbejder med saltsyre.

Slibning

Stædig flise lim kan fjernes fra vægge og gulve af slibning hvis skrabning eller ved hjælp af syre er ikke en ønskelig mulighed. Den bedste måde at slibe lim er at bruge en lille vibrerende hånd sander. Du kan leje en af disse fra en hjem forbedring opmagasinere såsom Home Depot. Du vil gerne købe sandpapir baseret på type og mængde af lim, der skal slibes. Bruge en tung sandkorn sandpapir først sand ned tyk områder af lim og derefter flytte til en blødere sandkorn sandpapir til områder med mindre lim. Husk på at slibning kræver flytte sander jævnt over gulv eller væg for at forhindre over slibning. Bære en maske og briller fordi slibning vil skabe en masse støv, som du ikke ønsker at ånder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com