Flise reparation & armaturet klæbemiddel

April 27

Når du installerer fliser og inventar i et hjem, skal du forsegle dem for at forhindre lækager og overflade nedbrydning. Hvis fliser eller inventar begynder at løsne på overflader hvor de er installeret, kan du reparere dem ved hjælp af de samme lime, der anvendes i de oprindelige anlæg.

Silikone Caulk

Når rummene mellem fliser og armaturer--som brusehoveder, vandhaner og afløb--begynder at vise huller, reparere dem i et gulv eller væg med silikone caulk. Anvende silikone caulk ved at klemme en linje af fugemassen fra karret og trykke caulk perle ned mod overfladen. Silikone caulk kan også bruges omkring inventar på andre gulvbelægning typer, sådan en vinyl eller laminat, for at vandtæt sømmen hvor armaturerne mødes på gulvet.

Injektionsmørtel

Hvis revner form i fuger mellem fliser, generelt angiver en forkert fugning job. Disse revner bør ikke repareres ved blot at tilføje injektionsmørtel eller klæbemiddel. I stedet, fjerne og erstatte fuger mellem fliserne. Fjerne flise injektionsmørtel af mejsling væk på injektionsmørtel ¼-tommer ad gangen indtil alle fuger er blevet fjernet mellem alle fliserne. Bruge injektionsmørtel til at udfylde rum igen, efter anvisningerne på emballagen nøjagtigt til korrekt Bland injektionsmørtel.

Flise klæbemiddel

Når fliser, selv begynder at falde fra en væg eller kommer fra et gulv, geninstallere fliserne ved hjælp af et passende flise klæbemiddel. Hvis en placering ikke er ekstrem fugtforhold, installere fliser med mastiks. Mastic giver et holdbart nok lim, for eksempel, i områder af køkkenet, ikke sidde direkte over komfuret. Installere fliser i et badeværelse miljø kun med thinset mørtel til at sikre, at limen kan rumme op til det våde miljø.

Caulk strimler

Hvis du ønsker et mindre rodet måde at deltage i inventar til fliser eller andre materialer, tilbyde caulk strimler en løsning. Caulk strimler udføre meget som standard silikone caulk men kommer på ruller som tape i stedet for i flydende form. Installere disse strimler ved at skære dem ned til en passende størrelse for armaturet, der ønskede at slutte sig til gulvet, fjerne opbakning og tryk på strimler omkring fugen mellem gulv og armatur.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com