Flise veranda holdbarhed

January 7

Der er flere grunde flise er den primære type sten, der anvendes i udendørs indstillinger, men holdbarheden er en af de vigtigste. Svarende til hvordan granit er den foretrukne sten til bordplader, flise foretrækkes for verandaer, terrasser, fortove og stier – og når er installeret korrekt, det kan bogstaveligt talt sidste generationer.

Flise

Flise er en hård type af sedimentære bjergarter brydes fra jorden. Kalksten og sandsten er to af de mest almindelige typer af fliser. De er meget holdbare og har været brugt i århundreder til alt fra slotte til katedraler til baggård indgangsparti til boliger verden over. Det er også naturligt skridsikker og kommer i mange forskellige farver.

Cementbundne Foundation

Mens flise, selv er en holdbar natursten afhænger våbenhuset samlede holdbarhed faktorer som foundation-laget, materiale nedenunder flise. Hvis du står med et konkret eller blok væg base for dine fliser, du kan hvile forsikrede, at installationen vil vare i årevis, da beton er også meget holdbar. Med den rette mørtel og installation kan du har en af de stærkeste porches tilgængelige.

Naturligt materiale våbenhus

Flise direkte på jorden, er en anden fælles installationsmetode. En skyttegrav er gravet hvor fliser vil blive placeret, en seng af knust grus er tilføjet til dræning. Et lag af sand er også inkluderet på toppen af grus til at rumme afregning af stenene i år. Så længe tilstrækkelig dræning og bilæggelse af sammensatte er inkluderet vil du have en flise veranda, der vil kun blive skæmmet af naturkatastrofer.

Flise veranda på træ

Du kan installere flise ovenpå eksisterende træ porches, men den træ pyntede skal beskyttes mod vand eller det vil rådne ud fra nedenunder flise. Derudover skal styrken af våbenhuset være tilstrækkelig til at håndtere den tunge vægt af flise fliser og cement. Før du gør dette, skal du have en bygningsingeniør kontrollere dæk strøer for at afgøre, hvor meget bærende tilføjelser du skal installere, for at hjælpe med at stå op til vægten af flise. Hvis alt er god til at gå, vil du have en flise veranda ud, der varer i årevis.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com