Flise vs Backsplash

May 21

Flise vs Backsplash

En backsplash er hovedsagelig hvad dækker muren mellem tælleren og skabene i køkkenet. Backsplashes er lavet af flere forskellige materialer, herunder keramik, glas eller sten flise, træ og metal. En backsplash tjener til at beskytte væggene i hjemmet fra udslip og stænk og er et dekorativt element, så godt.

Stone flise

Disse fliser er holdbart, nemt at rengøre og kan give dit køkken en jordnær føler eller en glat fornemmelse, afhængigt af stenen og finish. Sten fliser som kalksten, travertin og skifer kan stå, groft og upoleret for et mere naturligt look. Granit er ofte poleret for at opnå en skinnende glans og låne en luft af kompleksitet til køkkenet. Travertin og kalksten kan også være poleret. Disse sten kan skæres i forskellige størrelser og figurer til at passe en boligejer design.

Keramik og glas fliser

Keramiske fliser er muligvis et af de mest almindelige produkter anvendes til en backslpash. Keramiske fliser er generelt billige, kommer i mange størrelser og en næsten endeløs række af farver. De kan blive malet, er let at skære, let at installere og nem at rengøre. Glas fliser er også let at pleje og let at installere. Som med keramik, kommer de i mange forskellige farver og stilarter. Fordi de er gennemsigtige, låne glas fliser en luft af diffust blødhed til en plads.

Metaller

Du tror måske, rustfrit stål backsplashes er bare for restauranter, men de anvendes i hjem, også. Rustfrit stål er ultimative inden for holdbarhed. Det tørrer nemt og giver dit køkken et slankt og moderne look. Rustfrit stål leveres i mange udformninger, teksturer og finish. Tin er en anden metallet ofte anvendes for backsplashes. Design er presset ind i tin fliser og fliserne er derefter limet til væggen. Tin fliser er nemme at rengøre, kommer i flere farver, som kobber og messing, og er ideel til et land køkken appel.

Træ

Ifølge "This Old House" magasin er træ et ualmindeligt, men alligevel funktionelle backsplash materiale. Træ planker, wainscoting eller selv kork kan hænges på væggen som en backsplash. Træ kræver lidt mere opmærksomhed end en keramisk flise backsplash, som umiddelbar rensning hvis vand, fedt eller mad stænk på det. Men det er et smukt valg for ethvert køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com