Flisebelægning ideer omkring en forsænket boks

January 24

Flisebelægning ideer omkring en forsænket boks

Forsænket områder af dit hjem skabe lidt overraskelser i indretningen. Da indersiden af en niche ikke altid er synlige fra enhver del af rummet, kan gå glip af dekorative elementer inde. Tilføje fliser omkring den forsænkede område lyser i stedet for at gøre det-- og alt inde--mere iøjnefaldende. Uanset om man ser på en stor forsænket, kasseformet del af et værelse, eller et lille kunst nook, sæt flise dette særlige område fra hinanden for en dekorativ showcase.

Keramiske grænse

At sætte en dekorativ ramme omkring et maleri kan forvandle det til et kunstværk i din indretning. Det samme gælder for forsænket kroge. Installere en keramiske fliser ramme omkring de udvendige kanter af det forsænkede område at gøre det skille sig ud på væggen. Fortsætte flisen på indersiden kanter af det forsænkede område, hvis det ønskes at binde farven på indersiden af boksen forsænket med udenfor. Da keramiske fliser er ikke brandfarlig foring forsænket område sider og ryg vil lade dig bruge stedet til sikkert brænde et stearinlys, men aldrig efterlade stearinlys uden opsyn.

Metallisk flise

Metallisk flise tilføjer lysstyrke uden afspejler objekter inde. Lejlighedsvis bruges til lofter eller backsplashes, er metallisk flise i en krog en uventet tekstur, der passer ind i en industriel eller moderne designtema. Med metallisk flise er mulighederne bred. En varmere look, vælge kobber. Sølv tilføjer klassiske glitre, men fliser med nødstedte eller forvitret finish er også tilgængelige. Sådanne metallisk fliser er ikke som skinnende og ville være at foretrække, hvis du finde poleret metal blændende i nook. Hvis du ikke kan finde metallisk flise, vælge glas fliser med et metallisk finish, tilgængelig fra fliser og gulvbelægning butikker.

Spejl flise

Et af problemerne med forsænket områder er at få lys inde i dem. Billede lights eller forsænket belysning i toppen af kassen kan løse dette problem, men du kan tilføje mere lys uden el-arbejde. Spejl fliser rundt om kanterne og bagsiden af den tilbagetrukne område vil reflektere lys fra rum til nips inde. Denne type af flise vil også give dig at se forsiden og bagsiden af alle dine objekter på én gang uden at skulle samle dem op.

Backsplash

Hvis du ikke tænke på hvad de skal holde i en forsænket kasseformet området, gøre nook sin egen tredimensionelt kunstværk. En dekorativ backsplash med malede flise i køkkenet forventes, men installation der på bagsiden af en forsænket skygge box er ikke. Sørg for at have tilstrækkelig belysning i det forsænkede område så design på backsplash kan ses. Kig eller sæt af fliser til en backsplash med en del af det større billede malet på hver flise fra køkken butikker eller flise butikker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com