Flisebelægning ideer til brusere & badeværelser

November 25

Flisebelægning ideer til brusere & badeværelser

At vælge den højre flise og mønster layout til dit brusebad og bad kræver en dybere kig ind i resten af hjemmets indretning. Brusebad og badeværelse område bør supplere og balance på hjem designkoncept. Når du har hjemmets indretning i tankerne, kan du indsnævre din flise designmuligheder til dem, der bedst passer til indretningen.

Typer af fliser

Stort set alle flise kan anvendes til badeværelse og brusebad. Nogle af de mest populære omfatter granit, marmor, travertin, glas og porcelæn fliser. Granit, marmor og travertin fliser er lavet af forskellige typer af hårde sten, som tillader dem at være yderst holdbart, langvarig og også pletbestandigt. Glas og porcelæn fliser kommer i forskellige former, størrelser og farver, hvilket gør dem meget forskellige fliser, der fungerer godt i næsten alle omgivelser.

Design

Design af brusebad og badeværelse skal afspejle design af resten af hjemmet. For eksempel, hvis det overordnede designtema i hjemmet er rustik italiensk eller gamle land, egner travertin sig udmærket til dette look. Granit og glas fliser bedste rumme moderne eller minimalistisk design. Marmor er passende for klassisk, Hollywood glamour-type design, mens porcelæn fliser arbejde med en række temaer. Ud over at vælge de rigtige fliser til dit hjem, har du også mulighed for at vælge den injektionsmørtel farve. De fleste injektionsmørtel er hvid eller creme i farve, men hvis du vælger for at arbejde med mørk-farvede fliser, grå eller sorte fuger vil binde udseendet sammen uden problemer.

Badeværelse vs brusebad

Når du designer et brugerdefineret badeværelse, vælger de fleste boligejere enten badeværelset eller brusebad til flise programmer. Intet er galt med anvende flise til både badeværelse og brusebad, men du skal være forsigtig med at designe bruser én måde og badeværelset en anden måde. Dette kunne føre til en uharmonisk rod. Du bør også være forsigtige for at indarbejde for mange fliser. Lagdeling fliser fra top til bund er ikke nødvendig og kan være en æstetisk eyesore for kommende husejere.

Gulvet flisebelægning

Fliser ikke kun ser attraktive på badeværelsesgulvet, men de tjener også et praktisk formål. De tre muligheder for Badeværelse Gulvbelægning er tæppe, fliser og trægulve. Tæppe, når det er vådt, kan føre til skimmel og meldug. Hårdttræ, kan medmindre beskyttet og løbende vedligeholdt, rådne med tiden med overdreven udsættelse for fugt, hvilket gør fliser, glas, porcelæn eller sten, den mest praktiske løsning fordi det er lav vedligeholdelse og kan modstå overdreven udsættelse for fugt. Gulv fliser skal efterligne badeværelse fliser design. For eksempel, hvis travertin bruges i brusebadet, bør Travertin anvendes på gulvet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com