Flisebelægning stilarter til bordplader

October 3

Gør-det-selv kan vælge fra et næsten overvældende mængde af køkkenbordet fliser muligheder. Fra glas-lignende tætheden af porcelæn og granit til blød teksturer af keramiske og tumlede sten er der ingen mangel på flise countertop materiale typer. Ikke desto mindre kommer hver materialevalg med et unikt sæt af positiver og negativer.

Keramik

Flise leverandører indeholder 4-tommer køkkenbordet flise. Traditionelt kaldes "fire-og-en-kvart" (fordi stykkerne er lidt over 4 inches lang) i Fællesskabets building fire en fjerdedel varierer mellem forskellige nuancer, ruder konsistenser og farve. Fire og en fjerdedel er holdbart nok til en bordplade og kan gøres endnu mere så ved hjælp af en epoxy injektionsmørtel i stedet for traditionelle cementbaserede injektionsmørtel. Lethed, hvormed skære materialet gør 4-tommer keramiske ekstremt brugervenligt.

Porcelæn

Porcelæn fliser er uigennemtrængelig for vand og pletter og er mere holdbare end keramiske fliser. Porcelæn gulvbelægning flise (12 til 18-tommers) er også en flise countertop materiale. Porcelæn fliser kommer i en bred vifte af varianter, farver og design. Også, mange porcelæn fliser kommer med en ekstra fordel for området køkken bordplade i et hjem: flisen er ofte "varme-resistente," så boligejer at placere en varm pande eller madlavning redskab på flisen.

Tumlede sten

Tumlede sten er velegnet til bordplader og kommer i forskellige størrelser, fra 4-, 6-, 8 - og 12-tommer flise. Ulempen til tumlede sten bordplader er den nødvendige vedligeholdelse og vedligeholdelse; tumlede sten er meget porøse og kræver regelmæssig forsegling og rengøring. Tumlede sten kan være et ideelt valg for ikke-heavy-brug områder men stenen er også pletten og skade udsat for tunge-brug områder som køkken bordplader. På grund af sin out-of-the-box polstret kanter, er tumlede sten brugt som en trim, udjævningen og efterbehandling hjørner og en bordplade forkant.

Granit

Granit flise er en prisbillig og brugervenlig bordplade alternativ til granit plader. Granit flise giver de samme fordele som granit plader (tæthed og reducerede vedligeholdelse) men granit pladser har flere vedligeholdelse-kræver injektionsmørtel leddene. Ofte kan en gør-det-selv finde en aftale på granit flise ved at besøge sten leverandører og lokalisering sidesten "resterne" skåret i flise firkanter. Granit flise kræver arbejdskrævende kantning. Granit flise er også ekstremt svært at skære.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com