Fliser Versus træ

August 11

Fliser Versus træ

Valget mellem flisegulve og trægulve kræver nogle baggrundsoplysninger til at gøre det rigtige valg for dit hjem. Hver gulvbelægning har sine fordele og ulemper, og det endelige valg afhænger ofte af de betingelser, hvorunder gulvet skal bruges. Foretage en omfattende sammenligning af fliser versus træ som en del af din renovering, planlægger at sikre, at du gør ret gulvbelægning investeringer.

Se

Flisen kan komme i en række farver og mønstre og kan være skåret i forskellige former til at skabe mønstre på dit gulv. Trægulve også kommer i en række farver, men giver ikke vifte af lyse farver, som flise gør. Træ er heller ikke så alsidig som flise, når det gælder om at skabe mønstre i det færdige gulv.

Holdbarhed

Trægulve og laminatgulve, når installeret korrekt og plejet ifølge fabrikantens anvisninger, kan vare i potentielt hundredvis af år, ifølge webstedet renovering hovedkvarter. Den højeste kvalitet flise med præcision installation har en levetid på ca. 50 år. Over tid, vil flisen knæk fra fortsatte brug og kræver erstatning. Flise tendens til at være sprødt og kan ridse eller knæk fra stress af møbler flyttes eller objekter er faldet på det. Ægte hårdttræ kan ridse, men disse ridser kan fjernes med periodiske resurfacing. Laminatgulve, kan så længe de er omhu nemlig ordentligt, lide skade fra faldt objekter og er resistente over for møbler ridser.

Fugt

En af begrænsningerne af trægulve, både løvtræ og laminat, er fugt. Hvis et trægulv er udsat for vedvarende fugt, vil gulvet warp og rådne. Det betyder, at trægulve ikke kan installeres i kældre, der har fugt problemer såsom badeværelser eller køkkener. Flisegulve har ikke begrænsninger med fugt og kan installeres i alle slags rum.

Undergulv

Undergulv i en træ gulv installation skal være glat og så plan som muligt. Men fordi trægulvet ikke er knyttet direkte til undergulvet, trægulvet kan tilpasses enhver subtile bølger til undergulvet. En flisegulv er knyttet til undergulvet bruger en kraftig lim. Undergulvet på en flise installationen skal være plan, ren og stærk til at bære vægten af klinkegulv og forhindre revner flisen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com