Floor Tile installationsinstruktioner

November 7

Floor Tile installationsinstruktioner

Gulvfliser er alsidig, let at rengøre og er en af de længste varig gulvbelægninger på markedet. Gulvet forberedelse og planlægning af et layout er to vigtige faktorer i gulv fliser installation. Forberedelse er vigtigt fordi det drejer sig om instituttets hvor flisen vil sidde; Det skal være rene og niveau, således at fliserne vil lægge fladt.

Layout og afsmitning linjerne

I planlægningen af fliser installation, måle længden og bredden af rummet og Multiplicer disse tal for firkantede optagelser--dette er hvor meget flise du skal købe for at fliser på gulvet, og bestemmer, hvor meget injektionsmørtel til at købe for fugning gulvet senere. Husk at købe nogle ekstra flise--ikke kun at tillade brud nu, men at spare dig fra at forsøge at matche fliser på et senere tidspunkt, i tilfælde af udskiftning er nødvendig.

Efter måling af rummet til at se, hvor til at sætte den første flise--placere det således at du får den mest vægge med lige kanter--kridt en linje ned på længden af det rum, hvor den venstre side af denne flise er at blive installeret, så kridt en linje på tværs af rummet på en nøjagtig 90 graders vinkel til den første linje. Det er meget vigtigt at begynde flise så firkantet som du overhovedet kan; en lille afvigelse nu kan vokse til et problem med den tid, du komme til anden enden af rummet. Det er en god idé – efter at du har skrevet med kridt ned din kontrol-linjer--at sprøjte linjerne med spray lak at forhindre dem at blive gnedet væk før arbejdet er udført.

Spreder limen og om flisen

Begynd at sprede selvklæbende. Start på dit centerpunkt langs linjen og arbejde din vej ud, men vær omhyggelig med ikke at komme for langt foran dig selv med selvklæbende--arbejde i små sektioner. Begynde at lægge dine fliser--linje dem op langs kalken linie og tryk dem i den selvklæbende, få dem til at lægge så fladt som muligt. Placere flise afstandsstykker--tilgængelige på din lokale hjem forbedring butik--i mellem hjørnerne af fliser og tryk fast sammen. Skær eventuelle kant flise, der skal være custom-fit med en flise sav eller en håndholdt vinkelsliber med en flise klinge. Du kan leje en af disse på store hjem forbedring butikker.

Fugning og efterbehandling flise

Efter flisen er lagt og limen har haft tid til at tørre, Fjern afstandsstykkerne og udfylde rum med cementmørtel. Blandes med vand ifølge pakke retninger. Efter injektionsmørtel er blandet, anvende det ved hjælp af en float--som er dybest set en murske med en hård svamp på bunden. Jævnt injektionsmørtel fordelt flise, arbejder injektionsmørtel i alle retninger i et lille afsnit, indtil alle rum mellem fliserne er fyldt. Når du har injicerede i mellem alle fliserne, Fjern den overskydende fugemasse med en fugtig svamp. Efter injektionsmørtel er tør, fjerne eventuelle rester med en fugtig svamp.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com