Floratam græs ukrudtsbekæmpelse

February 4

Floratam græs ukrudtsbekæmpelse

Floratam græs, mest almindeligt kendt som St. Augustine græs, er et populært valg for varm-klima græsplæner som dem i Texas, Florida og langs Gulf Coast i USA. Græsset er let at tilpasse til mange jordtyper og vanding ændringer (fra tørke til at oversvømme), men trods dens tilpasningsevne skal det slås med ukrudt.

Weed problemer

Floratam græs er generelt vellykket på at kontrollere ukrudt på sin egen, men hvis ukrudt formår at tage kontrol, de kan forårsage en række problemer. Ikke kun gøre ukrudt ser dårligt på plænen, men de konkurrerer med græs til fornødenheder i livet såsom vand og næringsstoffer. Ukrudt at tage fat i en græsplæne vil resultere i tørre, visne græs, hæmmet vækst og en fragmentarisk udseende. I St. Augustine græs er ukrudt normalt et symptom på en større management problem.

Vanding og gødskning

Floratam græsplæner, der er vandes mere dybt og mindre hyppigt chance en bedre mod ukrudt. Ukrudt kan trives i konstant våde områder, og da deres rødder tendens til at køre fladere end græsset sig, de nyder godt af overflade fugt. Floratam er hård nok, at du kan lade græsplæne tørre ud lidt og begynder at vise tegn på farveændring, visnen og tab af tekstur før vanding. Ukrudt vil tørre ud i mellemtiden. Når du er klar til vand, gøre det til en dybde af 8-10 inches på et tidspunkt til at berige græsrødder.

Slåning

Generelt er en slåning højde ca 3 inches høj ideel til St. Augustine græs at give plænen med en færdig og attraktivt udseende, samt sikre, at det bliver ordentlig sollys, ernæring og vand uden at få uregerlige. I efteråret, som hvilende sæson metoder, hæve slåning højden til 3 ½ eller 4 inches. Større spredning af græsstrå vil hjælpe med at forhindre ukrudtsfrø fra at tage rod. Det vil også hjælpe planten spare energi mod vinter understreger.

Herbicider

Pre emergent herbicider atrazin og benefin er mest effektiv, når bekæmpelse af ukrudt i en St. Augustine græsplæne. Anvende disse herbicider så tidligt på foråret som muligt for at forhindre ukrudtsfrø fra spire. Om nødvendigt kan du anvende post emergent herbicider i sommer som græsset, selv ikke under tørke og temperaturen ikke overstiger 85 grader Fahrenheit; ellers vil kemikalierne også skade græsset. Bruge en herbicid som 2,4-D eller dicamba for at behandle opstået ukrudt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com