Florida bygning kode godkendelse Metal tagdækning

May 4

Florida bygning kode godkendelse Metal tagdækning

Om asfalt tagdækning er det mest populære valg i USA og træ shakes tilføje naturlige varme til et hjem, metal tagdækning reflekterer varme mere, er let og kan installeres over eksisterende asfalt eller sammensætning helvedesild. I Florida, som i andre dele af landet, kræver metaltag byggeri efter kode for maksimal holdbarhed og anvendelighed.

Kode

Florida Department of Business og Professional forordning håndterer professionel og forretningsmæssig regulering i staten. En af dens divisioner er Florida Building Kommissionen, som er ansvarlig for godkendelsen metal tagdækning konstruktion, hvis det opfylder kravene i Florida bygning kode, som Kommissionen forvalter også. Denne kode er baseret på internationale bolig kode (IRC), som forvaltes af det internationale kode, en non-profit organisation. IRC danner grundlag for opbygning af bestemmelser i de fleste jurisdiktioner i USA

Helvedesild

Metal helvedesild kan duplikere tekstur og farve af andre tagmaterialer og endnu giver fordele af metal. De skal anvendes til en fast eller tæt monteret tag dæk, medmindre specifikt designet til fordelt kappematerialer. Dæk kræver en skråning, der stiger et minimum af tre enheder for hver 12 enheder af vandret bevægelse – dette er normalt udtrykt i en skråning på 3:12. Underlag, eller en barriere mellem helvedesild og tag dæk, er nødvendig, undtagen i fritliggende tilbehør strukturer, der har ingen aircondition gulvarealer. Underlag skal installeres ifølge producentens anvisninger.

Rullesten indstillinger

Metal helvedesild kan være lavet af aluminium; kobber; bly-belagt kobber; overtrukket, galvaniseret eller prepainted stål; hårde eller bløde bly; eller tin. Specifikationer afhænger af materialet. For eksempel aluminium helvedesild skal være mindst 0.019 inches tyk, og prepainted stål behov mindst 0.013 inches. Helvedesild skal installeres ifølge fabrikantens anvisninger, som skal angive den tilladte uplift modstand for vedhæftet fil-system. Inddækning af samme metal som taget skal dække dale hvor tag linjer deltage. Inddækningen skal omfatte mindst 8 inches hver vej fra midterlinjen. Det skal også have en splash diverter rib på mindst 0,75 inches høj på linjen flow.

Paneler

Metal paneler følger de samme beklædning standarder som helvedesild. Dem med stående sømme har brug for en minimum skråning af 0.25:12. Dem med lappede, ikke-loddet sømme kræver en skråning på 3:12 uden lap fugemasse, og en skråning af 0.5:12 med lap fugemasse. Vedhæftede filer afhænger af fabrikantens anvisninger og metal materiale. Galvaniseret tagene kræver galvaniserede skruer. Kobber tagene skal hårdt kobber, kobber legeringer eller 300 serien rustfrit stål. Aluminium-zinkbelagt tagene skal fastenere af de samme materialer. Og rustfri skruer er acceptabel for alle metal typer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com