Florida hus farver

October 14

Florida hus farver

Florida er en stor stat med en historie der spænder over 500 år og afhængigt af hvor du bor, boliger kan variere i udseende. Der er flere historiske hjem stilarter, der har farver og ser særpræg til hver arkitektoniske stil. Traditionelle Florida plantagen hjem ligner dem, der findes andre steder i syd og Miami-området bungalows er en del af en national bungalow stil. Der er også boliger stærkt påvirket af Floridas lange association med spanske bosættere, som er mere livlige og farverige end andre boliger i staten.

Plantage huse

Florida plantage huse er historisk hvid eller off-white med grønne skodder. Mere moderne fortolkninger af gamle plantage huse tillader nogle afvigelser i lukkertid og trim farver, men hovedbygningen farve forbliver hvid eller off-white. Fælles alternative markeringsfarver omfatter fersken, lys gul og coral, som understreger den sub-tropiske klima og lokale flora.

Bungalows

Bungalows er fundet i de historiske kvarterer i South Florida, især Miami. Gamle bungalows er ofte tan, off-white eller cremet gul. Ligesom plantage huse, er nye eller renoverede bungalows nu malet levende og varme farver. Mange nuancer af gul samt peachy appelsiner og kaffe-farvet brune bliver mere populære. Trim og accenter er en gode områder at eksperimentere med mere livlige af usædvanlige farver da de par pænt med mere neutralt hus toner og er let at male over, hvis den endelige effekt er også disharmonisk.

Spansk indflydelse

De spanske bosættelser i Florida findes langs Atlanterhavskysten og center på St. Augustine i nordlige Florida. Her er husene malet lyse farver eller er hvide med lyse trim og skodder. Fælles spansk-style farver indeholder pink, ocker, citron gul og grøn eller blå trim. Spanske påvirkninger findes ikke kun på boliger, men også regeringen og kommercielle bygninger. Lignende farver ses også i de cubanske områder af South Florida.

Almindelige farver

Som med andre dele af landet, hjem i Florida er ofte neutrale for kroppen af huset og mere eller mindre kontrast på accenter og trim passer til smag af beboerne. Når de beslutter, hvilken farvepalet til brug på en Florida hjem, tage det subtropiske klima som en kilde til inspiration. Florida er hjemsted for lyse blomster og træer samt citrusplantager og jordbær felter. Tæt og grøn vegetation og lyse blå himmel giver et slående baggrund til hvid samt smukt malede huse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com