Fluorescerende lys Ballast: Elektronisk vs magnetisk

October 27

Fluorescerende lys Ballast: Elektronisk vs magnetisk

Fluorescerende lys er populær på grund af deres energieffektivitet og lang levetid i forhold til glødepærer. Men Lysstoflamper producere lys på en anden måde fra lys, der bruger modstande, og de kræver specialiseret udstyr for at kunne fungere. Ballasten er en af de vigtigste dele af lysstofrør, og en magnetisk kerne var en del af sin oprindelige makeup. I dag, har elektroniske forkoblingsenheder afløst mange af disse ældre versioner.

Fluorescerende lys

En gas, der reagerer på en elektrisk nuværende passerer gennem det fylder fluorescerende lys. Som de elektriske nuværende hopper på tværs af gas pære, gas atomer blive strømførende og frigive energi partikler, som ramte belægning på indersiden af pæren. Denne belægning bliver også energi, men når det frigiver energi partikler det frigiver dem som lysbølger, give fluorescerende lys.

Forkoblinger

Skaberne af de første lysstofrør tilføjet magnetiske forkoblinger til at styre strømmen af elektrisk strøm. Ballasten giver udgangspunktet brast af nuværende i fluorescerende pære, der gør det muligt at lyse op. Efter energigivende af pære, fortsætter ballasten at afbalancere de nuværende cykler til løgets behov, at sikre det ikke får for meget eller for lidt aktuelle. Forkoblinger have vurderinger af forskellige diger af spænding afhængigt af fluorescerende pære, men de fleste forkoblinger arbejde med de fleste pærer. En primær forskel er pærer, der er elektronisk i stedet for magnetiske forkoblinger. Magnetisk ballast bruger et strygejern, magnetiseret core til at administrere elektrisk strøm, mens den elektroniske version bruger en inverter/skifter til at styre strømmen gennem mindre kredsløb.

Udseende

Magnetiske forkoblinger operere pærer på 60 hertz, som forårsager den traditionelle flimmer af fluorescerende pærer, som kan give mange mennesker hovedpine. Elektroniske forkoblinger, på den anden side øge nuværende 120 hertz eller mere, som næsten helt fjerner den flimrende effekt.

Omkostninger

Magnetiske forkoblinger er billigere at købe og erstatte end elektroniske versioner. De har en enklere omend større design, og bruger færre fine kredsløb. Men elektroniske forkoblinger tilbyder større langsigtede besparelser ved at bruge mindre energi til at administrere den pære spænding.

Dæmpning

Fluorescerende pærer, der kan dæmpe i lysstyrke skal elektroniske forkoblinger. Disse forkoblinger kan administrere flere niveauer af spænding output og skifte hurtigt mellem dem. Magnetiske forkoblinger kamp for at gøre de samme ting, og mest dæmpbare lysstofrør funktion med elektroniske forkoblinger.

Holdbarhed

Mennesker stadig bruge magnetisk forkoblinger på grund af deres holdbarhed. Deres større enkelhed gør det muligt for dem til at vare længere med brændende ud eller mangel. Nogle producenter foretrækker magnetiske forkoblinger på grund af denne større pålidelighed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com