Fluorescerende lys Ballast reparation

June 25

Ballast i et fluorescerende lys armatur er en magnetisk metal-spole, der skaber spænding og nuværende bølge skulle belyse de lys rør og opretholde strømmen af nuværende mens lysene er i brug. Erstatter ballasten i et fluorescerende lys armatur kan virke overvældende for dem med lidt erfaring på reparationer, men den Farvekodede kabler skematiske er let at følge når de nye lys ballast er på plads.

Fjerne den lys Ballast

Luk magt til fluorescerende lys kredsløb fra lyskontakten og afbryderknappen for at være sikker. Fjerne dækplade lys armatur og lysstofrør til at udsætte den lys ballast. Frakoble ledningerne til lys ballast. Hvis dette ikke er muligt med stilen af lys ballast, du har, skære ledninger med en wire cutter så tæt på den lette ballast som muligt. Bruge enten en topnøgle eller en driver, møtrik til Skru møtrikken, der holder den lette ballast på plads på den lampen. Lavere lys ballast på den side hvor møtrikken var knyttet, og skub det udad i retningen.

Installer den nye lys Ballast

Udskiftning light ballast skal være af samme type, længde og effekt som den tidligere lys ballast. Disse statistikker er skrevet på en etiket på de lette ballast. Skub den nye lys ballast på plads på samme måde den tidligere lys ballast blev knyttet. Bruge møtrik driver eller topnøgle til spænd møtrikken og holde de nye lys ballast på plads. Klippe ledningerne til den nye lys ballast, så de overlapper ledningerne på den lampen. Fratage en halv tomme af isolering fra enderne af hver ledning på den nye lys ballast. Brug wire nødder til slut de farvede ledninger på den nye lys ballast med de tilsvarende farvede ledninger på den lampen: blå til blå, rød til rød, gult til gult, sort til sort og hvid til hvid. Erstatter de lysstofrør og dækpladen, og tænd dit lys. Lyset kan tage op til et minut at belyse når de nye lys ballast er installeret, men dette er normalt, da de lysstofrør er afkølet og den omgivende temperatur på den lampen er faldet i løbet af den tid det tog for at installere den nye lys ballast.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com