Fluorescerende lys pære tekniske specifikationer

June 8

Fluorescerende lys pære tekniske specifikationer

Besparelse på energi er blevet et oplagt mål for grøn-energi aktivister. En af de vigtigste metoder til energibesparelse er alternativ belysning teknologier, såsom fluorescerende belysning. Selv om teknologien går tilbage til 1920erne, blev det kun populære mod den sidste halvdel af 1900-tallet. Som 85 procent af husstandene rundt om i verden afhænger af glødelamper, fra 2010, er der et kraftigt skub til at begynde at bruge forskellige typer af lysstofrør.

Lige rør

En af de mest almindeligt brugte lysstofrør er glasrør lampe. Disse er oftest findes i skoler og kontorer og nogle husholdningskøkkener. Rør er normalt kendt som enten en T12 eller T8 rør. De har en indbygget ballast og normalt kommer i to længder, enten en 4 fod, 40-watt rør, eller en 8 fods, 75-watt rør. Lige rør holder længere end andre typer af fluorescerende belysning, generelt varer op til 24.000 timer, nogle 10 gange længere end traditionelle glødelamper. Farvegengivelse--som sammenligner en pære evne sammenlignet med andre lyskilder til at efterligne lysstyrken af sollys--svæver omkring 50 til 90, hvilket gør det over gennemsnittet.

CFL

CFL eller kompakt fluorescerende lys, hagler som en af de mest innovative former for lysstofrør. CFLS popularitet skyldes det passende inden for den samme stikkontakt, som en glødepære ikke, gør det meget praktisk. Sparepærer også har en indbygget forkobling og producere UV lys, som lyser den fosfor belægning, det samme som alternative lysstofrør. Den samlede levetid er omkring 10.000 timer og det holder en farvegengivelse af omkring 65-88. De kan spare så meget som 75 procent af den energi, der bruges normalt af en glødepære.

Circline lamper

Circline lamper afviger lidt fra rør og sparepærer, primært i deres formål. Circline lamper er normalt designet i en rørformet, eller cirkulær form og anvendes generelt i meget store, åbne områder, hvor de kan tjene som omgivende belysning. Lav lysstyrke de producerer skaber meget lille blænding. De bruges også i de mindre versioner, hvor de kan laves om til bærbare opgave belysning. Circline lamper generelt har en levetid på omkring 12.000 timer, som er generelt 6 til 12 gange, af glødepærer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com