Fluorescerende pærer vs LED pærer

July 12

Lysstofrør har længe været et alternativ til standard pærer, men i de seneste år light emitting diode (LED) lamper er blevet mere tilgængelig og populær. Løgene er udskiftelige i de fleste programmer men adskiller sig i deres indledende omkostninger og levetid skøn. Begge typer af pærer er energieffektive, bruger mindre strøm end en tilsvarende glødepære og har meget længere levetider.

Fluorescerende pærer

Den fluorescerende pære har eksisteret i forskellige former siden de tidlige 20th århundrede. Det gør lyset af elektrisk opladning en kombination af kviksølv dampe og krypton, neon eller argon. Samspillet mellem afgiften og gas forårsager ultraviolet lys at blive udledt. Indersiden af pæren er belagt med et fluorescerende materiale, der konverterer den UV-lys til det synlige spektrum lys udsendes af lampen.

Fordelene ved den fluorescerende lys pære

Den glødepære udnytter så meget som 90 procent af sin energi i produktionen af varme; Det producerer ca. 14 lumens af lys pr. watt af elektricitet, der anvendes. En fluorescerende pære er ikke nødvendigt at varme en glødetråd for at producere lys, så en større mængde af sin energi er dedikeret til at producere lys. Det vil producere omkring 80 lumen pr. watt. Den fluorescerende pære vil også fortsat være køligere, giver det en meget længere levetid.

LED pærer

Lysemitterende diode er en halvleder, der er blevet brugt som en indikator i elektronik i mange år. LED giver lys gennem en proces kaldet elektroluminiscens og er i stand til at producere lys i forskellige farver på tværs af de synlige bølgelængder. En LED bruges til belysning kræver yderligere optiske komponenter for at direkte lys og sine overvejelser. Nuværende pære modeller indeholder mange lysdioder til at producere den ønskede effekt og er meget dyrere end de fluorescerende tilsvarende.

Fordelene ved LED pære

LED-lampe har den laveste strømtræk pr. lumen af sammenlignelige pærer. Det har også den længste forventede levetid. Effektivitet af LED-lampe er vanskelige at sammenligne da producenterne bruger forskellige formler til at beregne det. De synes at sammenligne positivt med tilsvarende lysstofrør i output pr. watt og sats overlegen i anslået levetid. Hvis varme og aktuelle krav er opfyldt, er en LED pære levetiden på rækkefølgen af 50.000 timer.

Omkostninger forskelle

Lysstofrør og LED pærer er effektiv udskiftning af elpærer, og begge vil spare penge på energiomkostninger over levetiden af lampen. Den største forskel mellem to er i den indledende omkostninger. En 60 watt tilsvarende lysstofrør vil koste cirka 18 gange mere end den tilsvarende glødelampe. LED udskiftning pære kommer ind på en svimlende 111 gange prisen på den standard pære, fra 2010.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com