Flush Mount kogeplade instruktioner

January 29

Flush Mount kogeplade instruktioner

En flush-mount kogeplade tilføjer en stilfuld og moderne finish til et køkken. Apparatet, som består af en flad stovetop med standard brændere installeres i en bordplade. Ofte, cooktops har særlige grill og grill og er som regel dyrere end standard fritstående køkken brændeovne. De er tilgængelige i gas og elektriske modeller, gør køkken områder mere fleksible og gratis kabinet plads.

Overvejelser

Afgørelse om typen af kogepladen. Tale med din lokale bygning kode office til at finde ud af, hvad reglerne er for at installere apparatet for at sikre, at det opfylder bygningsreglementer. Nogle kommuner og producenter kræver en autoriseret gas apparat tekniker eller elektriker til at udføre visse aspekter af kogepladen installation.

Slukke elektriciteten før du begynder installationen. Bruge en kredsløb tester til at sikre, at strømmen til elektrisk box eller beholderen er slukket. Følg producentens anvisninger for at installere kogepladen. Identificere delene og den rækkefølge, hvori komponenterne vil blive sat på plads.

Clearance

Generelt, vægge og kabinetter omkring kogepladen skal være modstandsdygtigt over for varme op til 200 grader Fahrenheit. Hvis et kabinet er installeret oven på apparatet, overholde instruktioner vedrørende den mindste clearance fra bunden af kabinettet. Der er også et clearance sikkerhedskrav for undersider af frysere ligger til venstre eller højre side af kogepladen.

I nogle tilfælde, hvis den minimale clearance ikke kan opfyldes, kan du installere 1/4-inch eller tykkere pap og dække det med metalplade. Tjek bygningsreglementer og produkt instruktioner. Følg den lodrette frihøjde til bunden af apparatet til brændbart materiale nedenunder. Denne måling er mindst 5 inches.

Andre Tips

Gøre boksen elektriske til en elektrisk kogeplade nemt vurderbare fra forsiden af kogepladen kabinet. Forlade slæk i den elektriske kabel. Dette vil gøre servicering og reparation af apparatet lettere. Ikke skære kablet. Sætte wiren nødder på alle forbindelser og wrap med elektrisk tape for ekstra sikkerhed.

Brug en ny stik, når du slutter gas linjen til kogepladen. Installere gas spærreventil nær gas apparatet ifølge BauGB. Gas cooktops kræver standard elektriske beholdere til alle funktionerne til at fungere ordentligt. Installere brændere pr. produkt retninger. Læg i et ventilationssystem for dit apparat, som vil hjælpe med at eliminere røg og lugt. En række hætte med en udstødning fan tilbyder en effektiv ventilation løsning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com