Flydende billedrammer udsmykning idéer

March 23

Flydende billedrammer udsmykning idéer

Flydende billeder rammer er en ideel og mere moderne alternativ til en traditionel billedramme. Deres forskellige design Centre et fotografi eller et kunstværk, så det er væk fra rammen, der vises som om "flydende." Den samlede effekt skaber en slående display, især når monteres mod en farverig væg, som vægfarven viser gennem rammen og skaber en ekstra design. Lavet i en bred vifte af størrelser og farver, er flydende rammer en ideel design til brug i ethvert område af hjemmet.

Barnets Trio

Forbedre udseendet af en børnehave væg eller børneværelse med en trio af flydende rammer. Monteret vertikalt eller horisontalt over et barns reol eller krybbe, skaber lodrette rammer en visuel tilstedeværelse til rummet og en ideel plads for udformningen af barnets første fotografi, tegning eller barns første fodspor. Meget af børns illustrationen er uregelmæssig i størrelse og form, så en flydende ramme håndterer den ulige form at visuelt fremvise barnets kunst. For en sammenhængende design, skal du bruge den samme farve ramme for alle stykker af kunst. For et neutralt design og at tillade mere farverige prints at skille sig ud, bruge alle hvide rammer. ECHO eksisterende farver i puder og gardiner for ramme farver. Lyse og dristige farver, som appelsiner, røde og gule, er slående, når set i en flydende rude og give en uventet touch til en børnehave, især mod en neutral farvet væg.

Flydende udskrifter

Float en collage af udskrifter som en botanisk print i en levende eller spise plads til at oprette en dramatisk visning. Skalere rammen flydende print's højde og bredde. For eksempel, en større print i en overdimensioneret flydende ramme skaber en bred plads mellem rammen og billedet og ser fantastisk ud. En stor mængde af vægfarve er set i dette design, så hold pladsen neutral, især for farverige og detaljerede botaniske prints, hvor du ønsker at se alle detaljer. Flydende rammer ser også attraktive hvilende på en væghængt hylde.

Familiebilleder

Familieportrætter og fotografier grupperet langs den ene væg i hjemmet eller fører op en trappe skabe et brændpunkt i rummet. Have det sjovt plukke ud en lang række rammer at fremvise billeder fra familieferier, store begivenheder som bryllupper og proms eller nærbilleder af nyfødte og småbørn. Skabe en mosaik effekt med de flydende rammer af afstand dem 2 til 3 inches fra hinanden og op en hel væg. Bruge forskellige farver for de enkelte rammer til at skabe en eksplosion af farve i rummet. Bland guld rammer med hvid, sort og mahogni eller andre træ til at oprette en prangende og rig design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com