Flydende gulv Installation værktøj

December 11

Flydende gulv Installation værktøj

Et flydende gulv er et trægulv, der har alle længder af træ limet til hinanden. Der er et mellemrum mellem træ og væggen hele vejen rundt således, at gulvet kan flytte som ét stykke, eller flyde. Trægulve kan tilføje en masse elegance til et værelse, og ved at lade dem til at flyde, gulvet kan håndtere enhver udvidelse, forårsaget af temperaturudsving. Dette holder din smukke træ gulv fra buckling, så det vil se flot i mange år. Der er en række værktøjer for at installere et flydende gulv, og har de rigtige vil gøre jobbet lettere.

Flush skære svalehale Saw

Flush cut svalehale sav bruges til at trimme træværk omkring døre. Når du installerer et nyt gulv, vil højden af ordet være højere end tidligere gulvet, så dørkarme og træværk skal trimmes for at give ordet til at flyde nedenunder. Den bedste måde at få den korrekte højde er at placere saven på toppen af et stykke af skum bestyrelsen og et stykke af trægulve, ud over noget andet, der vil blive installeret som en del af det nye gulv.

Blå maler Tape

Mens du arbejder dig vej hen over gulvet, vil du vedhæfte blå maler tape på tværs af træ til at holde leddene sammen. Du ønsker dit gulv skal være stram, når limen tørrer. Den maler tape vil gøre et stort stykke arbejde for at holde træet sammen stramt indtil limen er tør.

Puslespil

Puslespillet er brugt til at skære træ til at passe omkring døråbninger eller andre permanente strukturer inden for pladsen. Sørg for at gøre dine målinger med en 5/16-inch hul mellem gulv og væg eller struktur tilføjet i. Puslespil gør det nemt at skære hak eller kurver i træ til at arbejde det omkring vægge og strukturer efter behov. Puslespil er også brugt til at skære længde af træ. Kun skære endestykker; vil du bruge fuld længde til alle andre stykker, så de passer sammen pænt. Når du skærer, vende træet op og ned så toppen af træet ikke splinter.

Brækjern

Brækjern er det bedste redskab til at sikre en lun fit mellem gulvet og væggen. Brug en spacer mellem træ og væggen til at holde 5/16-inch hul behov for træ gulv og vægge. Brækjern er placeret mellem spacer og træ til at få træet i rummet med en flot, stramtsiddende.

Hammer og længe trykke blok

Hammer og lange slagklodsen bruges sammen til at sikre en lun fit mellem gulvbrædder. Tunge og not på hvert bord er fremstillet til at passe stramt sammen; ved at placere den lange slagklodsen mod siden af træ og trykke det med hammer, vil du kunne fuldt lukke den tunge og not fælles.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com