Flydende gulv Installation

March 22

Flydende gulv Installation

Et flydende gulv er en serie af låst planker, som kan være installeret over toppen af noget allerede eksisterende, ikke-tæppebelagte gulve. Processen er hurtigere end traditionelle træ gulv installation, da kurser af planker er limet sammen, snarere end naglet. En tynd plade af poly eller skum underlag sidder mellem den gamle sal og de flydende planker ovenfor, fungerer som en pude og støj buffer. Før du installerer et flydende gulv, Sørg for, at subflooring er niveau, så plankerne kan låses sammen ordentligt.

Instruktioner

•Trim i bunden af alle døråbning tarme med et flush-cut svalehale så så at gulv planker kan slide nedenunder. Bestem højden af hvert snit ved at lægge et stykke af gulvbelægning ned over en del af skum underlag. Hold svalehale så fladt mod planken, som du klippe.

•Vacuum hele gulvet i værelset grundigt og rul et enkelt lag af skum underlag. Trim overskydende med en hobbykniv, butt sømmene sammen og forsegle disse sømme med gaffatape.

•Sæt 5/16-inch afstandsstykker langs den begyndende væg. Læg den første planke i sted med den rillede ende i hjørnet og presset op mod en 5/16-inch spacer blok. Ansigt tunger af planker udad med cut enderne mod væggen, som du indstiller gulvbelægning.

•Lay plank stykker af det første kursus ved at placere en 5 /16-inch spacer mod væggen og måle afstanden fra at spacer til slutningen af den sidste planke installeret.

•Klippe en ny planke til denne måling, startende fra den rillede ende, så det kan forbinde med tungen i den sidste planke. Lim enden rillen af det nye stykke og forbinde enderne af de to planker.

•Sæt et brækjern mellem enden af planken og spacer når du har nået væggen og tryk planke joint sammen ved at skubbe enden af planken afstivet mod spacer ned på plads. Tørre op overskydende lim med en fugtig klud.

•Begin et nyt kursus med gulvbelægning planke rest tilovers fra den tidligere snit, hvis det er mere end 8 inches i længden. Placer afstandsstykker mod sidevægge, før du fastlægger en planke.

•Applicer lim ind i planke rillen, og tryk den mod den forrige række. Bagstolper en træ blok mod den udsatte side af planken, og forsigtigt trykke det med en hammer fast sammen limet planke sider. Gentag denne proces for hver efterfølgende planke kursus, indtil du er tilbage med kun plads til kursets sidste planke.

•Measure den nødvendige bredde for sidste planke kurset ved at måle fra en 5/16-inch spacer placeret mod væggen for at den udsatte side af kurset sidste planke. Planker, der grænser op til døråbningen støbning bør være hakkede til at passe. Måle kanten af døren molding tættest til planke kanten for plank bredde.

•Tag 5/16-inch afstandsstykker mod sidst væg og bruge et brækjern til at trække de limet riller af plankerne i den sidste kursus tæt op mod den forudgående kursus. Helbrede gulvbelægning lim i 12 timer før du fjerner afstandsstykker på de andre vægge og før du installerer støbning.

Tips & advarsler

  • Æglæggende gulv planker parallelt med den længste væg er ofte den bedste æstetiske tilgang.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com