Flydende gulv klager

April 28

Svømmende gulve er lamineret tremme stykker placeret på et undergulv, uden lim eller negle til at holde dem nede. Lamellerne er generelt låst eller knækkede sammen for at holde dem på plads, men da boards ikke er knyttet til undergulvet, de er i stand til at udvide og kontrakt baseret på vejret. Selvom de snap-sammen boards bidrage til at gøre installationen hurtigere, der er problemer forbundet med et flydende gulv, der bør overvejes. At kende spørgsmålene op foran hjælper dig med at sikre, at din montører installere gulvbelægningen korrekt.

Toppet

Flydende gulve kan flytte noget, da de ikke limet eller naglet til gulvet. Hvis lameller er sat for stramt, med ingen plads langs kanterne af væggen for ekspansion, kan bestyrelserne tvinges alt for stramt sammen. Dette medfører nogle af brædder til at skubbe opad, danner tinder mellem to boards. Toppede også udvikler sig på gulve med ekstremt lange stykker hvis der er ingen Kompensatorer til at mindske presset. For at slippe af med toppe, skal du trimme en bestyrelse langs en væg eller tilføje ekspansion fælles.

Vridning

Vridning er når brædderne bue ind eller ud, normalt på grund af en fugt problem. Om luften er for fugtigt eller en flydende spild forårsaget problemet, er effekten den samme. For at undgå dette problem, ikke moppe svømmende gulve. Vandet bliver mellem sprækkerne og ned på undergulvet, oprettelse af vridning. Sørg også for, at en ordentlig dampspærre er sat før gulvet er installeret. Lavere kvalitet laminatgulve er mere tilbøjelige til at warp, mangel af en afbalanceret bundlag i laminat lameller.

Flisning

Laminatgulve kan chip. Det sker ikke ofte efter installation, men under installationen er det et problem. Chips opstår, mens ordet bliver bragt på grund af den metode, der bruges til at installere lameller, og det faktum, at hjørnerne er udsat. Når gulvet skal fastsættes ved hjælp af en slagklods, er skår hyppigere på grund af blokken bliver aflyttet på slutningen af lamellerne eller side. For at undgå dette, skal du købe typen af gulvbelægning, der låser og klikker på plads i hånden og ikke behøver at blive tappet på alle.

Huller

Hullerne er det modsatte problem af toppet. Huller opstår når gulvet er sat med alt for meget plads langs væggene for ekspansion. Manglerne begynder at dukke op mellem lamellerne som gulvet kontrakter og folk går på det. Dette kan løses ved at sætte en bredere lamel langs kanten af væggen for at tage nogle af rummet. Før du installerer den bredere bord ved siden af mur, dog du langsomt arbejde boards tættere sammen, start i midten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com