Flydende konkrete farver

May 17

Flydende konkrete farver

Mange mennesker er fortrolige med de pulveriserede pigmenter, der kan føjes til beton under blande for at oprette en bestemt farve. Disse tørre farver kan være vanskelig at arbejde med, og antallet af nuancer tilgængelige er begrænset. Nye flydende pigmenter er på markedet, der kan måles mere let og at tilbyde mere farvevalg. Men disse pigmenter er ikke kun flydende valgmuligheder til farvelægning din beton.

Flydende pigmenter

Flydende pigmenter er tilføjet til beton, som det er blandet, at sikre en ensartet farve hele. Ulempen at denne bekvemmelighed er, at du skal foretage et kvalificeret gæt om, hvor meget af den flydende pigment tilføje for at opnå farven du ønsker. Våd beton ser mørkere end fuldt hærdet beton, og den endelige farve efter de konkrete kur ikke kan være så dyb, som du ønsker.

Pletter

Konkrete pletter er farvede væsker til overfladen af beton når det er hærdet helt. Mange pletter er tilgængelig, men du også kan gøre dine egne mineralske mix, der er mindre ætsende. Du skal være sikker på, når du anvender pletter at du opretholde en selv ansøgning med meget lidt overlapning. Alle linjer i pletten kan vise efter det er tørt. Fordelen ved at bruge en plet er, at du kan tilføje så meget som du gerne. Efter hver ansøgning er tør, kan du tilføje en anden, indtil farven er så mørkt, som du ønsker det skal være.

Maling

Maling er velsagtens den mest vanskelige farvede flydende konkrete finish til at opretholde. Det chips og skaller nemt, og derfor skal forsegles regelmæssigt. Det er dog den nemmeste væske gælde at beton på en måde, der opnår et tilfredsstillende resultat. Du kan blande praktisk talt enhver farve i regnbuen, så du har god kontrol over resultatet. Enhver overlapning linjer du foretager, mens maleri vil ikke fremgå, når malingen er tørret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com