Flydende søm bruger til tag bandagist forstærkning

February 16

Flydende søm bruger til tag bandagist forstærkning

Installation af tag spær er et alternativ til at holde indrammer et tag med spær. Tag spær er præ-designede strukturelle medlemmer bygget af truss fabrikanten og levere til arbejdsstedet. Pre-manipuleret til at passe de nøjagtige dimensioner af huset, den vellykkede installation af tag spær afhænger nøje overholdelse af producentens specifikationer. Liquid negle, en konstruktion lim, kan være gavnlig under truss installationen, men du kan kun bruge det visse steder.

Liquid negle

Liquid negle er et mærke af byggeriet selvklæbende fremstillet af firmaet Akzo Nobel i Ohio. Selskabet gør en håndfuld selvklæbende produkter, beregnet hver til brug på forskellige byggematerialer. Når det bruges til at styrke tømmer under opførelsen, vælge flydende Nails "Heavy Duty." Du skal bruge en limpistol eller en fugepistol at give afkald på selvklæbende. Liquid negle i sig selv vil ikke støtte spær, men det kan tilføje forstærkning, og det kan fungere som en dæmper at reducere knager og dukker undertiden knyttet til Broramme udvidelse og sammentrækning.

Hvor kan man lim

Byggeri limen kan anvendes til de angivne fastgøringspunkter til tag spær. Når spær ankommer på lastbilen, vil du modtage en layoutdiagrammet til Broramme konfiguration og en specifikationer sheet. Typisk fastgøringspunkter er placeret, hvor enderne af til Broramme sidder på den udvendige væg plade, og i nogle tilfælde ekstra fastgøringspunkter vil være på toppen af indvendige bærende vægge.

Hvor ikke at lim

Du kan ikke anvende flydende Nails, eller nogen andre klæbende, til ethvert punkt ikke udpeget som en vedhæftet fil. Derudover kan du ikke indsætte søm eller skruer overalt, men i de udpegede fastgøringspunkter. Selv om det kan synes mærkeligt ikke at vedhæfte nederst akkord af et tag bandagist hvor det hviler på en indervæg, manipuleret til Broramme til at bevæge sig som en enhed. Temperaturudsving og fugtighed kan understrege de træ medlemmer i en bandagist, og bunden truss akkord skal være fri til at løfte fra den indre væg. Vedhæfter et tag bandagist til ethvert punkt ikke udpeget på layoutdiagrammet kan ugyldiggøre producentens garanti.

Ansøgning

Fordi de er store og tunge, kræves en kran til at indstille spær. Før installationen begynder, vil truss layout blive overført til den øverste væg plade. Hvis du bruger flydende negle, anvende en 1/4 tommer perle i et "X" figur til toppen af vægpladen over hver vedhæftet fil point lige før indstilling til Broramme. Når truss er i position, tilføje den yderligere kræves afstivet, normalt i form af skruet på eller naglet på bandagist pladerne. Producenten af flydende Nails foreslår at bruge deres lim, når temperaturen er mellem 40 og 90 grader Fahrenheit.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com