Flytte en træ lagerbygning

March 28

Grundlæggende

Det første skridt i at flytte en træ lagerbygning er til at regne ud hvor hen til ophæve bygning ved instituttet. Derefter kan du beslutte, hvordan du ønsker at flytte den. Der er mange måder at gøre dette. Du kan blot oprette en serie af hydrauliske donkrafte omkring fundamentet og langsomt løfte bygningen. En anden metode er at løfte ene ende med en kran, gaffeltruck eller bobcat og dias understøtter under det. Derefter løfte anden siden og fastsætte mere understøtter.

Flytte bygningen

Ved hjælp af en kran til at løfte en bygning på en flad seng er sandsynligvis den nemmeste måde, men du skal have en kran på både den nuværende og fremtidige arbejdsplads. Dette kan blive ganske dyrt. Hvis du simpelthen flytte bygningen på tværs af plænen, løft det fra fundamentet og op på en række rullende er logs eller indlæg en mulighed. Du kan også indstille det på en motoriseret jack eller et sæt af modificerede trailer hjul. Der er bygningen movers lavet netop til dette formål.

Støtte struktur

Bruge stærke støtter (som 4 x 4 bestyrelser) under bygningens fundament, når du transporterer det overalt. Dette reducerer stress på bygningens strøer og indre vægge, som Skift og tage på stress, når bygningen er ophævet. Du bør aldrig prøve at sætte en bygning direkte på en flad seng, eller nogen form for vognen, uden foring i bunden med tømmer. Dette skyldes, at bygningen kunne flytte mens det er flyttet og være beskadiget.

Ved hjælp af stropper til at løfte bygningen

Hvis du bruger en række stropper under bygningen, så glem ikke at placere stærk bjælker mellem stropper og foundation. Disse bjælker skal strække sig ud over bredden af bygningen. Der også skal være en bandage over bygningens tag for at forhindre, at stropperne lukker omkring bygningens vægge, som det er ophævet i luften. En bygning kan blive knust, hvis vægge ikke er stærk nok til at støtte dens hele vægt. Normalt, er rullende bygningen på et sæt hjul af en slags den bedste løsning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com