Flytteudgifter for tre-Tab sammensatte rullesten tagdækning

December 23

Flytteudgifter for tre-Tab sammensatte rullesten tagdækning

Tre-tab helvedesild er den mest udbredte tagmateriale på plejehjem. De måler 36 inches lang og er fremstillet til at modstå års solen og klimaet misbrug. Helvedesild er holdt nede med negle og limen. Før et nyt tag er sat, skal den gamle helvedesild fjernes.

Pris faktorer

Omkostningerne ved at fjerne helvedesild er påvirket af to faktorer. Et tag kan have et lag af helvedesild eller flere lag. Flere lag af helvedesild, jo mere det vil koste for at fjerne dem. Hældning på taget eller vinkel, er den andre afgørende faktor. En højfrekvent tag vil koste mere end en lav pitch tag. Tagdækkere sætte undertiden en endnu højere tilføjelse omkostning for en højfrekvent tag, såsom en steeple.

Flere lag

Tagdækkere citerer deres arbejde i firkanter eller målinger på 100 m². En typisk tag kan have mellem 15 og 30 pladser, afhængigt af typen af hus. En omtrentlige omkostninger for at fjerne en firkant på et lavt sat tag med ét lag er $90. Hvis der er flere lag, kan disse tilføje $20 til $30 pr square. Disse priser omfatter udgifter til oprydning, indhaling materialet væk og sætte tarps omkring enhver buske eller andre objekter, der kan blive skadet.

Pitch

Tonehøjde stiger, går prisen per firkant op. En højfrekvent tag kan tilføje så meget som $20 ekstra pr. kvadrat på de normale omkostninger. Hvis taget er stejle nok at tagdækkere skal bruge rigning til at forblive oprejst, kan omkostningerne stige betydeligt. Tag fjernelse kan tegner sig for omkring 20 til 30 procent af den samlede tag udskiftning og sjældent er brudt ud som en særskilt udgift ved Tagdækker.

Gør det selv

Boligejere kan bede tagdækning kontrahenten om at spare penge ved at gøre taget rive sig selv. Nogle entreprenører er villige til at give en rabat for dette, mens andre ikke er. Jobbet er farlig på mange måder. Falls er fælles for dem der ikke ved hvordan man gå et tag; og om sommeren på tagterrassen temperaturer kan nemt overstige 120 grader Fahrenheit. Boligejer har stadig til at slippe af med afrevet materiale, og det kan koste næsten $1.000 alene for container udlejning, træk væk og gebyrer til bortskaffelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com