Flyvemaskine indretning til børneværelser

March 31

Flyvemaskine indretning til børneværelser

Flyvemaskine indretning for børns værelser er nemt at oprette og billige at købe. En flyvemaskine tema vil have mere hylde liv i et barns værelse end en tegneseriefigur. Du behøver ikke at holde redecorating når hans favorit tegneseriefigur ændres. Flyvemaskine indretning i dit barns værelse Lad os hans fantasi svæve op, op og væk.

Maling

Start dit barns flyvemaskine indrettet soveværelse med et godt fundament. Male værelset vil sætte en kulisse for de accenter, der vil gøre det til en plads til at inspirere din lille pilot.

Male værelset en himmelblå farve. Tilføje skyer med hvid maling ved at dyppe en svamp i den hvide maling og gnide maling på væggene i en cirkulær bevægelse. Når du opretter skyer, forestille en pyramide med de skarpe kanter erstattet af cirkler. Oprette flokke af fugle med en lille pensel dyppet i sort maling og male lidt V figurer. Vær kreativ, og Tilføj elementer, f.eks varmluftsballoner eller en sol.

Dekorere

Dekorationer vil bringe flyvemaskine indretning til livet i dit barns værelse. Beslutte, hvilken slags fly til funktionen. Vælg mellem gammeldags bi-fly, super cool jets og lille pøl tragte. Kan ikke beslutte? Bruge dem alle.

Gør dit barn loft fan ligne fly propeller ved at erstatte fan blade med dem formet som propeller og tilføje en kegle til basen. Hvis du ikke er handy med denne slags ting, tjek din favorit hjem forbedring butik for at købe fans der allerede ligner et fly propeller.

Køb fjernelse væg papir udskæringer af fly på håndværk butikker. Læg dem over hele din sky-inspirerede vægge. Hænge billeder med fly på dem. Køber et par legetøj fly, og hænge dem fra loftet i forskellige højder rundt i lokalet, være omhyggelig med at undgå turbineblade.

Køb sengetøj

Købe eller gøre sengetøj til slut ud i rummet. Fly-inspirerede lagner, dyner og puder vil tillade dit barn at drømme om flyvende høj blandt skyerne. Hvis du ikke kan råd til at købe alle nye senge, eller du ønsker ekstra lagner og pudebetræk, som er almindelig, købe himmelblå ark sæt. Disse vil stadig matche rummet og dit fly tema.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com