Flyvemaskine loft Fan instruktioner

August 22

Flyvemaskine loft Fan instruktioner

Installere en ny ventilator i loftet kan være et sjovt projekt at lyse op i ethvert rum. Flyvemaskine loft fans tilføje en særlig særhed, der viser lidt af boligejers personlighed. Disse unikke fans ligne ofte næse slutningen af en flyvemaskine med propeller i stedet for standard turbineblade. Perfekt til de håbefulde aviator i dit liv, fly-loft fans er ikke svært at installere. Med koncentration og opmærksomhed for detaljer, kan du sætte en af disse fans i dit hjem uden for meget besvær.

Instruktioner

Du installerer den nye Fan

•Drej ud al magt til væg, både på vægkontakt og levering på afbryderknappen. Rør ikke live ledninger. Hvis der er allerede en ventilator i loftet i sted, demontere den.

•Sørg for at kontrollere placeringen af blæseren er mindst 30 inches fra eventuelle blokeringer og mindst 7 fødderne ned på gulvet. Den sidste ting du ønsker er for ventilatoren for at slå nogen i hovedet mens i bevægelse.

•Locate din monteringsbeslag og "J" krog i dit loft fan kit. Skrue "J" krogen i loftet pladen sekundær støtte. Fastgør monteringspladen til boksen outlet med skruer og skiver i din kit. Pilene på din monteringspladen bør justeres med hvor du vil låsecylinder af din fan til ansigt. Hvis du ikke montering til en stikkontakt boks, bruge træ skruer til at montere direkte på en bom eller tværbjælke.

Hæng fan motor/boliger på krogen placeret i monteringspladen.

•Tilslut fan ledninger til loft ledningerne, matchende farve til farve (hvid med hvid, grøn med grønne). Wire-stik (caps) bør gives i din kit. Hvis en blå ledning er til stede, Tilslut ledningen til den sorte ledning sammen med de andre sort ledning. Efter at alle forbindelser er sikker, drej stikkene opad og forsigtigt skubbe dem ind i boksen outlet med blå og sorte ledninger på én side og grøn og hvid på den anden.

•Sæt sikkerhed kabel i sagen til "J" krogen, der tidligere blev installeret i boksen outlet for ekstra støtte. Sikre dette kabel ved looping zip uafgjort i din kit via kabel og "J" hook og stramme det.

•Line op pile på monteringspladen med pile på den indre krop af boliger. Pilene skal se ud, som om de står over for hinanden. Skubbe den ydre boliger og drej med uret ca halvdelen af en tomme, sætte den ind i monteringsholderen. Sikre den ydre boliger til monteringsbeslag med ydre kabinet skruer.

•Anbring klinge af fan nedenunder bladet våben så at fan blade er tættere på gulvet. Juster skruehullerne, og Indsæt klinge skruer gennem fan blade og i bladet arm. Kontroller, at bladet skruerne strammes forsvarligt. Gentag med alle andre turbineblade.

•Installer glasset næse ved forsigtigt løfte glasset til blæseren og dreje glasset med uret indtil det er fast på plads. Håndterer med omhu for at undgå at bryde glas.

•Drej igen kraften fra afbryder og stikkontakt at se din nye fan i aktion.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com